TASAPAINOA JA TERVEYTTÄ YIN-JOOGASTA

YIN TONICS

Tervetuloa yin-joogan versioon 2.0!
Works

Yin Tonics® vie yin-harjoituksen evoluution seuraavalle portaalle osoittamalla, että yin-jooga on paljon muutakin kuin rauhallisesti hengittäen tehtyjä yin-asanoita ja meridiaanivenytyksiä.

Yin Tonics® on yin-joogaa, jonka eri sarjat tonifioivat eli vahvistavat keho-mieltä kiinalaisen lääketieteen ja joogan opein. Jokaisella sarjalla on nimensä mukainen, erityinen vaikuttava tavoitteensa. Sarjat ovat kokonaisuuksia, jotka on suunniteltu aina kyseisen sarjan teemaa vahvistaen ja tasapainottaen. Sarjoilla voidaankin siis sanoa olevan hoidollisia ja terveydellisiä vaikutuksia.

Yin Tonics®-harjoitus tonifioi, eli vahvistaa ja tukee keho-mielen vireystilaa. Tunti yhdistää kiinalaisen lääketieteen ja joogan viisausperinteet, yin-asanat ja keskittymisharjoitteet, meridiaaniopin, akupistekäsittelyn sekä guasha-kampauksen.

Suomen ja maailman ensimmäiset Yin Tonics® -opettajat valmistuivat syyskuussa 2020. Meitä on muutaman kymmenen opettajaa ympäri suomenmaan, Joogariinan lisäksi Kilpisjärveltä aina Hankoon asti. Omaan koulutukseeni kuuluivat Yin Tonicsin sarjat liittyen immuniteetin vahvistamiseen, hormonitoiminnan tasapainottamiseen sekä tunteisiin.

Säännölliset viikkotuntini löydät Tampereelta, Studio Aallosta. Ohjaan yksittäisiä Yin Tonics -tunteja ja workshopeja myös muualla.

Löydä alta tulevat tuntini ja ilmoittaudu mukaan!

Seuraavat Yin Tonics -tunnit

lokakuu 2022
marraskuu 2022
No event found!
Works