TASAPAINOA JA TERVEYTTÄ YIN-JOOGASTA

YIN TONICS

Tervetuloa yin-joogan versioon 2.0!
Works

Yin Tonics® vie yin-harjoituksen evoluution seuraavalle portaalle osoittamalla, että yin-jooga on muutakin kuin rauhallisesti hengittäen tehtyjä yin-asanoita ja meridiaanivenytyksiä.

Yin Tonics® on yin-joogaa, jonka eri sarjat tonifioivat eli vahvistavat keho-mieltä kiinalaisen lääketieteen ja joogan opein. Jokaisella sarjalla on nimensä mukainen, erityinen vaikuttava tavoitteensa. Sarjat ovat kokonaisuuksia, jotka on suunniteltu aina kyseisen sarjan teemaa vahvistaen ja tasapainottaen. Sarjoilla voidaankin siis sanoa olevan hoidollisia ja terveydellisiä vaikutuksia.

Yin Tonics®-harjoitus tonifioi, eli vahvistaa ja tukee keho-mielen vireystilaa. Tunti yhdistää kiinalaisen lääketieteen systeemisen terveysopin joogaterapiaan ja joogan viisausperinteisiin. Sen työkaluja ovat yin-asanat ja hengitys- sekä keskittymisharjoitteet, meridiaanioppi, akupistekäsittely sekä guashaus.

Suomen ja maailman ensimmäiset Yin Tonics® -opettajat valmistuivat syyskuussa 2020. Meitä on muutaman kymmenen opettajaa ympäri suomenmaan, Joogariinan lisäksi Kilpisjärveltä aina Hankoon asti. Olen kouluttautunut opettamaan kaikkia kuutta Yin Tonics -harjoitusta, jotka ovat:

  • Qi Tonic
  • Palautuminen Tonic
  • Ruoansulatus Tonic
  • Immuniteetti Tonic
  • Hormonit Tonic
  • Tunteet Tonic

Säännölliset viikkotuntini löydät Tampereelta, Studio Aallosta. Ohjaan yksittäisiä Yin Tonics -tunteja ja workshopeja myös muualla.

Löydä alta tulevat tuntini ja ilmoittaudu mukaan!

Seuraavat Yin Tonics -tunnit

No event found!
Works