JOOGAA YKSITYISESTI - KOLLEGOIDEN KANSSA TAI KAVERIPORUKASSA

Joogaa työpaikalla

Työpaikan oma joogaryhmä on hyvä tapa pitää keho liikkuvana ja mieli virkeänä
Works

Joogaa työkavereiden, harraste- tai kaveriporukan kesken
– myös verkossa!

Olen ohjannut erilaisia yritys- ja harrasteryhmiä säännöllisesti jo 5 vuoden ajan. Tunteja on järjestetty niin avotoimistoissa, puistoissa, työpaikan kuntosaleilla, joogastudioilla kuin verkossakin. Ryhmät ovat olleet muutamasta osallistujasta jopa sataan joogiin, hyvin vaihtelevalla liikuntataustalla ja kokemuksella. Joidenkin kanssa on joogattu säännöllisesti viikon tai kahden välein, osan kanssa on tavattu vaikkapa hyvinvointi- tai teemapäivän yhteydessä.

Ennen joogaopettajaksi opiskelua toimin pitkään erilaisissa asiantuntija- ja johtotehtävissä IT-alalla. Pitkät päivät näyttöpäätteen ääressä, kokouksissa istuminen ja näiden heijastuminen omaan kehoon ja mieleen ovat minulle siis hyvinkin tuttuja. Koenkin, että taustani vuoksi osaan suunnitella erityisesti konttorityötä tekevien arjen vastapainoksi toimivia tuntikokonaisuuksia.

Etätyön yleistyttyä siirtyivät myös joogatunnit pitkälti verkkoon. Yhteinen joogahetki voidaankin järjestää myös virtuaalisesti ilman erillisiä ohjelmien asennuksia tai kirjautumisia. Tunti voidaan toteuttaa myös interaktiivisesti; työkaverin moikkaaminen kotitoimistolla ennen tunnin alkua luo tunteen yhteisestä hetkestä fyysisen etäisyyden aikana.

Myös yksityistunteja ohjaan mielelläni, jos sinua kiinnostaa vaikkapa oman joogatekniikan hiominen tai haluat kaveriporukan kesken oman joogatunnin matolla – tai vaikkapa ilmajoogaten.

Ohjaan yritys- ja yksityistunteja pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Sekä tietenkin verkossa.

Pyydä tarjous!

Sähköpostilla: riina@joogariina.fi

”Riina piti Sadankomitean nuorille rauhanlähettiläille kehoa ja mieltä hoivaavan jooga- ja mindfulness-tunnin verkossa. Tämä toi ehdottomasti tervetulleen hengähdyksen järjestöalan pandemia-arkeen! Tunti oli osa vapaaehtoisten säännöllisten etäkahvien ohjelmaa, ja se oli räätälöity juuri meidän ryhmäämme varten yhteistyössä järjestäjän kanssa. Tunti oli myös oiva keino nostaa esiin eräs tärkeä rauhantyön osa-alue, jonka Riina tiivistää hyvin: ”Rauhantyötä on myös se, tunnetko aitoa myötätuntoa, rakkautta ja väkivallattomuutta itseäsi kohtaan.” Riinan asiantunteva, hauska ja lämmin tapa ohjata tuntia sopi loistavasti tarpeisiimme. Suosittelen lämpimästi Riinan tunteja sinulle, joka etsit yhteisösi hyvinvointia vaalivaa ohjelmaa.”
– Mari Ek, nuorisotyön koordinaattori

Sadankomitea – vapaaehtoisten joogahetki verkossa

Diak - PopUp -jooga toimistolla

Työpaikan pop up -jooga oli aivan ihana, vaikka olin ensikertalainen. Riina kohtasi minut ja kollegani upealla, ihmisläheisellä tavalla. Kiitos Riinan lempeän ja selkeän ohjauksen, unohdin täysin potea aikaisempaa kokemustani kömpelönä tai hahmotushäiriöisenä liikkujana.
– Sanna-Maija

Pyysin Riinaa ohjaamaan myös työpaikalleni tietäen, että hänen vahva osaamisensa yhdistettynä kokemukseen ja lempeään huumoriin sulattaa myös eri-ikäisten kollegoideni huolia ja kireyksiä. Näinhän siinä kävi, kiitos Riina!
-Mirjami

Sanna-Maija ja Mirjami

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Solteq - Naistenpäivän jooga verkossa

Pääsimme nauttimaan Riinan rentouttavasta ja kehoa huoltavasta online-joogatunnista Kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi. Yrityksemme naiset niin Suomessa kuin ulkomaan toimistoillamme kerääntyivät rauhoittumaan tunniksi hektisen arjen keskellä Riinan ohjatessa tuntia rautaisella ammattitaidolla ja lempeydellä. Online-jooga oli oiva ratkaisu koronan estäessä fyysiset tapaamiset toimistoilla. Plussaa myös siitä, että joogaharjoitteen pariin on mahdollista palata vielä viikon ajan itselle sopivana ajankohtana. Sydämellinen suositus Riinan tunneille!

Rea Isopahkala

Solteq Oyj

Helsingin kaupungin palvelukeskus – torstaipäivien hyvinvointitapaamiset

Henkilökuntamme piti Riinan joogatunneista erittäin paljon. Riina muokkasi ohjelman meidän henkilökunnan kuntoon ja tarpeisiin nähden sopivaksi ja oli erittäin joustava kaiken suhteen. Olo oli joogan jälkeen kevyt ja rentoutunut ja tuntui, että kroppa toimi taas paremmin. Suosittelemme!

Heidi Lukka

Palvelukeskus Helsinki

Mylab - Puistojoogaa

Joogariina piti meidän työporukallemme mieltä ja kehoa rauhoittavan puistojoogan luonnonhelmassa Pyhäjärven rantamaisemissa. Loppukesän auringonsäteet ja Riinan iloinen ja ammattitaitoinen ohjaus luotsasivat koko porukalle rennon, mutta samalla virkistyneen olotilan. Tunnin rakenne sopi niin vasta-alkajille, kuin vähän enemmän joogaan tutustuneille. Puistojooga loi työporukalle mahdollisuuden mukavaan yhdessäoloon pitkän etätyöjakson jälkeen ja tuntia suunniteltaessa otettiin hyvin huomioon turvavälit vallitsevan tilanteen takia. Joogatunti oli kaikin puolin onnistunut ja voin lämpimästä suositella Joogariinaa!

Anna Hirsimäki

Mylab Oy

Leanware - Työpäivän lomassa

Joogariina kävi meillä Leanwaren toimistolla ohjaamassa joogahetken. Porukka heittäytyi hyvin eri jooga-asentoihin, koska Riinan ohjauksessa oli rento meininki ja opastukset olivat selkeitä. Suosittelemme ehdottomasti muillekin tällaista rentoutusta työpäivän keskelle!

Miia Mäkinen

Leanware Oy

Open Text Oy - Kesätapahtuma

Riina oli mukana yrityksemme kesätapahtumassamme Aulangolla ja veti meille joogatunnin ulkona. Riinan iloinen olemus ja kyky sovittaa tunti monentasoisille joogaajille sopivaksi teki hetkestä erittäin onnistuneen!
Suosittelen Riinaa lämpimästi.

Milla Lintervo

OpenText Oy

”Etsimme Suomen rugbynaisten kauden päätöstapahtumaan aktiviteettia, joka tarjoaisi rentoa meininkiä, rauhoittumista ja kehonhuoltoa. Joogariinan valoisa persoona ja ammattitaito joogan parissa tekivät vaikutuksen meihin tapahtuman järjestäjiin, joten sovimme ohjauksen ryhmällemme. Saimme kaiken, mitä aktiviteetilta kaipasimme ja vähän vielä enemmän joogatessamme upeassa järvenrantamiljöössä Tampereen Eteläpuistossa. Riinan energisoiva jooga oli oiva tapa startata päivä!”

Kiittäen, Suomen naisten 7’s rugbymaajoukkue Northern Storm
Works