Joogalahja valmistuvalle tai kesän juhliin

13.5.2022 Joogariina

Lahja kevään tai kesän sankarille

Vihdoin saamme vapaasti juhlia yhdessä kevään ja kesän valmistujaisia, synttäreitä, polttareita, perhejuhlia, kaverikemuja ja ystävyyttä! Nauttia valosta ja ajasta yhdessä.

Haluaisitko muistaa sinulle tärkeää ihmistä tai ystäviäsi yhteisellä joogahetkellä? Ohjaan mielelläni juuri sinun ja teidän tarpeisiin suunnitellun joogatunnin. Puitteet tarjoaa upeaa Studio Aalto Tampereen Lapinniemessä. Halutessasi voit ostaa joogatunnin myös yksityistunniksi päivänsankarille.

Yhteinen joogahetki tai yksityistunti

Tunti suunnitellaan toiveidesi mukaan eikä osallistujilla tarvitse olla mitään aiempaa kokemusta joogasta. Myös jo pidempään joogannut porukka on tervetullut!

Ohjaan liikkuvaa, dynaamisempaa Vinyasa Flow-joogaa sekä yin-joogaa. Tunti voi olla lempeämpi tai voimakkaampi ja se voi myös sisältää niin voimajoogan kuin palauttavan yin-joogan elementtejä. Opetustyylini on mutkaton ja tunneillani on välitön ja iloinen tunnelma. Käytössämme on Studio Aallon laadukkaat joogavarusteet, osallistujien tarvitsee vain tulla paikalle.

Hinta (sis alv):

  • 1-3 henkilöä 100 €
  • 4-10 henkilöä 150 €
Hinta on voimassa 31.8.2022 asti. Hintaan sisältyy tunnin mittainen joogahetki, mutta pidempikin harjoitus tottakai onnistuu. Tunnin voi maksaa etukäteen Mobilepaylla/laskulla tai sen voi maksaa myös paikan päällä.

Yritystunneista voit lukea lisää tästä linkistä tai pyytää tarjouksen: riina@joogariina.fi.

Studio Aalto

Studio Aalto perustettiin Tampereen Lapinniemeen, Tampereen kylpylän tiloihin vappuna 2021. Juhlimmekin juuri studion 1-vuotissynttäreitä. Studiolla on tarjolla monipuolisia viikkotunteja, kursseja, retriittejä ja erilaisia hyvintointia tukevia tapahtumia.

Studio Aalto sijaitsee kylpylärakennuksen 5-kerroksessa, näkymät upeista 4-metrisistä ikkunoista avautuvat Näsijärvelle. Studio on harmoninen, kaunis ja rauhoittava tila.

Lisätiedot ja varaukset:

riina@joogariina.fi