5.2.2021 Joogariina

Tervetuloa joogaamaan pienissä ryhmissä – myös Tampereella!

Poikkeusoloissa elämisestä on tullut aikamme uusi normaali. Harrastuksia rajoitetaan kovalla kädellä edelleen, mutta samaan aikaan ihmiset kaipaavat koko ajan enemmän yhteisten joogahetkien pariin. Pitkän harkinnan jälkeen olenkin päättänyt aloittaa lähiopetukset helmikuussa: tuttuun tapaan Haagassa ja tänä keväänä pääset Joogariinan tunneille myös Tampereella!

Joogat järjestetään tarkoin hygieniatoimin ja turvavälein (2m), kuten jo syyskaudellakin, nyt vain entistä pienemmin ryhmin. Ja kuten tähänkin asti, voit osallistua tunneille myös virtuaalisesti: keskiviikon flow-tunnit Haagasta striimataan myös kotijoogeille.

Haagan tunnit avautuivat varattaviksi jo viime vuoden puolella ja flow-ryhmä tuli nopeasti täyteen. Siksi avasinkin vielä toisen flow-ryhmän (klo 17), johon on muutama paikka vapaana. Samoin yin-ryhmässä on vielä pari paikkaa ja peruutuspaikkoja ryhmiin saattaa aina avautua. Kannattaa siis käydä katsomassa varausjärjestelmässä tuntien tilanteita, koska usein saman päivän aikana vapautuu tunteja illan tunneilla.

Helmikuussa aloitetaan Tampereen joogat sielukkaassa Hatanpään teollisuustalossa

Tampereen tunnit alkavat 7.2. alkaen ja jatkuvat läpi helmikuun sunnuntaisin kauniissa luovassa tilassa Hatanpäällä. Varauskalenterista löydät aluksi Vinyasa Flow ja Yin Tonics -tunteja, mutta kaiken muunkin koko ajan muuttuessa ja eläessä ympärillä, myös aikataulut ja suunnitelmat voivat muuttua joustavasti ja nopeastikin toiveiden myötä.

Maaliskuussa aloitan tunnit Tampereella myös maanantai-iltaisin todella kauniissa ja historiallisissa, mutta täysin uusituissa puitteissa, joista kerron lisää myöhemmin.

Tervetuloa joogaamaan yhdessä muiden kanssa

Lisätietoa tunneista, tuntikalenterin (jossa on kootusti kaikki omat opetukseni, tunnit studioilla sekä verkossa) ja hinnaston löydät kotisivuiltani.

Paikkasi tunneille varaat aina varausjärjestelmän kautta. Tunnin voit maksaa MobilePaylla (nroon 33051), liikuntaeduin (ePassi, Smartum, Edenred, EazyBreak), ostamalla kertakäynnin tai joogakortin verkkokaupasta tai paikan päällä (kortti/käteinen/liikuntasetelit).