Kevään yin-jooga pe 21.4.

1.3.2023 Joogariina

Kevään vuodenajan yin Studio Aallossa

Tervetuloa kiinalaisen lääketieteen 5 elementin ja vuodenajan teoriaan pohjautuville pitkille yin-joogatunneille! Ohjaan vuodenkierron aikana 5 vuodenajan yin-tuntia Tampereella Studio Aallolla. Kunkin harjoituksen pituus on 2 tuntia.

Kevään vuodenajan yin-joogan aika on pe 21.4.2023 klo 18:30-20:30. Lue alta lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Kevät vuodenaikana

Kevät on hiljaisen talven jälkeen voimakkaan kasvupyrähdyksen aikaa. Jokainen meistä tunnistaa varmasti sen fiiliksen, kun havahtuu ensimmäisiin krookuksiin, jotka päättäväisesti nostavat päätään joskus jopa lumen keskeltä – tai miten upean kirkkaanvihreää luonnossa onkaan yhtäkkiä. Vielä hetki sitten routainen maa onkin täynnä eloa ja elinvoimaa, kasvun kohinan pystyy lähes kuulemaan. Ehkä katselet myös omaa ruokalautasta vähän eri silmin: talvella maistuneet haudutetut, lämpimät ruuat kaipaavat rinnalleen vihreää ja tuoretta.

Maksa ja sappirakko ovat kevään vuodenajan elimet. Niillä on iso merkitys paitsi kasvun, myös siihen kuuluvan liikkeen mahdollistajina. Voimakas kasvukausi voi olla myös kasvukipujen ja keväisten päänsärkyjen aikaa.

Kevään yin-jooga hoitaa näitä kasvun mahdollistajia ja tukee mm. maksaa tärkeässä roolissaan Qin ja veren liikuttajana kehossamme. Maksa on kuin kenraali, joka johtaa joukkojaan eteenpäin. Ilman päättäväisen kenraalin voimaa liike pysähtyy. Vaikka talvi olikin maksimaalisen levon aikaa, keväällä on aika lähteä liikkeelle ja liikkumaan.

Ilmoittaudu mukaan!

Joogaamme harmonisen kauniissa Studio Aallossa Tampereella perjantaina 21.4. klo 18:30-20:30. Tunnin hinta on 35€ ja voit maksaa sen

  • MobilePaylla numeroon 33051 (Joogariina)
  • Liikuntaeduin
  • Ostamalla sen verkkokaupastani
Lähetä kuitti maksustasi: riina@joogariina.fi.
Varaa paikkasi tunnille varausjärjestelmäni kautta. Jos tulet ystävän kanssa, varaathan 2 paikkaa. Varauksesi muuttuu sitovaksi ti 18.4. Sen jälkeen voit vielä siirtää paikkasi ystävälle, jos estyt tulemasta.
Harjoitus sopii kaikille. Käytämme tunnilla Studio Aallon laadukkaita varusteita. Sinun ei tarvitse kuin tulla paikalle mukavissa vaatteissa ja antaa tunnelman viedä mukanaan.

TERVETULOA YINISEEN KASVUPYRÄHDYKSEEN!