Kesän ulkojoogat alkavat N-Y-T!

23.5.2023
Posted in Hyvinvointi
23.5.2023 Joogariina

Toukokuu on hellinyt meitä auringolla ja lämmöllä. Onkin aika napata joogamatot mukaan ulos ja aloittaa kesän 2023 ulkojoogat.

Kesäjoogat on rennon otteen ja iloisen mielen tunteja, joille ovat aina tervetulleita kaikenlaiset joogit. Nautitaan auringonsäteistä, tuulen huminasta ja raikkaasta ilmasta yhdessä liikkuen. Huomaathan että kaikki ulkotunnit ovat säävarauksella ja niiden toteutumisesta ilmoitan aina erikseen instagram- ja facebook-tileilläni. Voit myös ilmoittautua tunneille etukäteen, silloin saat tiedon tunnin toteutumisesta suoraan sähköpostiisi. Varauslinkki tunneille löytyy tästä.

Aamujoogat Tönöllä

Ohjaan jo kuudetta kesää aamujoogia Tönöllä, Tampereen Eteläpuistossa. Tönön konttikahvila sijaitsee ihan Pyhäjärven rannassa. Aiempien kesien tapaan joogaamme keskiviikkoaamuisin. Tunti on klo 9:45-10:45 ja sen hinta on 12€. Hinta sisältää Tönön raikkaan hävikkihedelmäsmoothien tunnin jälkeen. Tunnin jälkeen on mukava pulahtaa Pyhäjärveen uimaan tai jäädä nauttimaan auringosta Tönön nurtsille.

Hiedanrannan kesäjoogat

Jes! Muutaman kesän tauon jälkeen ohjaan ulkojoogaa myös Tampereen länsipuolella. Tapaamme tänä kesänä Hiedanrannassa, Lielahden kartanon rantanurmella. Suuntaa osoitteeseen Tehdaskartanonkatu 38. Huomioithan, että rantareitti Hiedanrantaan on kiinni raitiotyön vuoksi. Saapumisohjeet Hiedanrantaan löydät tästä linkistä. Soita jos eksyt: 040-8444235.

Hiedanrannassa joogaamme 31.5. lähtien ensin keskiviikkoisin klo 18-19, juhannuksesta päivä vaihtuu tiistaiksi. Joogan hinta on 8€. Osallistujat saavat myös 15% alennuskupongin kartanossa toimivaan Mielihyvin-kahvilaan.

Joogapiknik Haagassa

Jo 4. Joogapiknik Kauppalapuistossa joogataan torstaina 1.6. klo 17 lähtien! Tapahtumalle on oma sivunsa ja sen löydät täältä: Joogapiknik Kauppalanpuistossa. Sivulta löydät kaikki tarvittavan infon mm. sisällöstä, hinnasta ja ilmoittautumisesta. Tällä kertaa mukanamme on myös Foodin, joka muistaa osallistujia goodie bagilla, josta löytyy niin uutuuksia kuin heidän pitkäaikaisia suosikkituotteitaan.

Omien kesän menojeni ja säiden mukaan saatan ohjata kesän aikana myös yksittäisiä ulkotunteja Kauppalanpuistossa. Kannattaa laittaa some-tilini seurantaan, niissä ilmoittelen tulevista.

Maksutavat

Ulkojoogat maksat tunnille saapuessasi:

  • Mobilepaylla numeroon 33051 (Joogariina)
  • Liikuntaeduin (Smartum, Epassi, Edenred)
  • Kortilla
  • Käteisellä

Tai ennakkoon verkkokaupassani.

Jos haluat ilmoittautua ennakkoon, saat tiedon postiisi, jos tunti peruuntuu. Ilmoittautumislinkki tässä. Huom! Joogapiknikille on ennakkoilmoittautuminen, koska ruuat tehdään jokaiselle valmiina annoksina piknikpusseihin pakattuna.

Aurinkoa asanaan ja nähdään kesän ulkojoogissa!