Helmikuun hyvinvointipaketti

29.1.2021
Posted in Hyvinvointi
29.1.2021 Joogariina

Helmikuun hyvinvointipaketissa on taas monipuolista sisältöä – kehoon haetaan lämpöä ja voimaa sekä tehdään rankaa hoitavia ja terapeuttisia liikesuuntia 5 erilaisen harjoituksen kautta. Lue alta lisää!

Helmikuun hyvinvointipaketin tunnit sopivat kaikille, mutta erityisesti ne on mietitty kotitoimistotyötä tekevän hyvinvoinnin tueksi ja kehon liikkuvuuden ylläpitämisesi. Monet meistä tekevät nykyisin töitä kotoa käsin ja luonnollinen arkipäivien liikunta töihin ja harrasteisiin on jäänyt pois. Työpäivä kuluu helposti paikallaan, ilman taukoja ja liikettä.

Olen ohjannut erilaisia yritys- ja harrasteryhmiä säännöllisesti reilun kahden vuoden ajan. Kaikissa ryhmissä on eri-ikäisiä ja -kuntoisia henkilöitä erilaisilla liikuntataustoilla ja olen tottunut mukauttamaan harjoitukset kaikille sopiviksi. Tunnit on suunniteltu kehon liikkuvuuden ylläpitämisen ja työssäjaksamisen näkökulmasta.

Helmikuun paketissa on mukana yksi ”tulisempi” harjoitus: puolituntinen isoja lihaksia lämmittävä dynaaminen flow-jooga. Toinen puolituntinen vietetään helminauhamme terapian parissa: liikuttaen rankaa kaikkiin sen luontaisiin liikesuuntiin (eteen, taakse, sivutaivutuksiin sekä kiertoihin). Tämä harjoitus sopii hyvin myös yhdistettynä muuhun liikuntaan tai joogaan: ennen tai jälkeen dynaamisempaa liikettä sekä joskus myös vaihtoehtona yin-joogalle, jos pitkät staattiset venytykset eivät tunnu kutsuvilta.

Tunnin mittainen flow-harjoitus keskittyy helmikuussa puolestaan hartioiden ja selän hyvinvointiin. Se ei ole yhtä dynaaminen kuin puolituntinen sisarensa. Eikä yiniä ole unohdettu tässäkään kuussa: paketissa on mukana tunnin mittainen yin-jooga. Lyhyt kahvitunnin mittainen taukojooga sopii tehtäväksi tauolla kuin tauolla.

Toivon helmikuun joogien tuovan valoa ja energiaa päiviisi sekä rauhoittumista hetkiin, jolloin sitä tarvitaan.

Alla helmikuun paketin sisältö:

Helmikuun kotiharjoituspaketti

Helmikuun joogapakettissa on erilaisia hyvinvointihetkiä:

  • Rankaa kaikkiin liikesuuntiinsa kuljettava terapeuttinen harjoitus (30 min)
  • Dynaamisen flow-jooga, jossa isot lihakset pääsevät töihin ja prana virtaa (30 min)
  • Fow-jooga erityisesti yläselän ja hartiaseudun liikkuvuuteen keskittyen (60 min)
  • Hermoston ja mieltä rauhoittava, erityisesti lantion aluetta avaava yin-jooga (60 min)
  • Taukojooga (13 min)

Tunnit voit helmikuun aikana tehdä koska tahansa ja niin monta kertaa kuin haluat.

Hyvintointipaketin hinta on 19€. Tunnit ovat käytössäsi heti kuun vaihduttua. Voit ostaa tutuin tavoin: MobilePay (numeroon 33051), Liikuntaeduin (Smartum, ePassi, Edenred, EazyBreak) tai ostamalla joogamatkan Joogariinan kaupasta. Paketin voit ostaa itselle tai lahjaksi.

Jos kaipaat maton päällä voimakkaampaa “treeniä”, kerron mielellään myös muista tuntivaihtoehdoista. Ota rohkeasti yhteyttä: riina@joogariina.fi.

Entä kiinnostaisiko yritystäsi tarjota työntekijöilleen hyvinvoinnin hetkiä, jotka auttavat myös uuden normaalin työssäjaksamiseen? Ota yhteyttä: riina@joogariina.fi.