Kevään ja alkukesän yksityistunnit varataan nyt

23.3.2023 Joogariina

Yritys- ja yksityisryhmät

Haluaisitko joogata yhdessä kollegoiden tai ystävien kesken kevään ja alkukesän kuukausien aikana? Aika toimia on NYT, sillä tunteja kysytään nyt pandemian jälkeen paljon ja niin joogastudioiden kuin oma kalenterini alkavat täyttyä vauhdilla.
Olen ohjannut 5 vuoden ajan erilaisia yksityisryhmiä niin yrityksille, yhdistyksille, harrasteryhmille, perheille kuin ystäväporukoillekin. Voit lukea lisää näistä sekä omasta taustastani kotisivujeni linkistä.

Joogatunti on myös hieno tapa muistaa kevään ja alkukesän päivänsankareita ja valmistuvia. Järjestän tunteja mm. upeassa Studio Aallossa Tampereen Lapinniemessä, josta esimerkiksi tämän jutun kansikuva on kuvattu. Tunnit voi järjestää hyvin monenlaisissa tiloissa – kesän tullen myös ulkona.

Juuri teille omistettu joogahetki

Ota rohkeasti yhteyttä jos yksityinen joogatunti kiinnostaa! Yksityinen harjoitus ei suinkaan tarkoita aina kalliimpaa hintaa kuin osallistuminen viikkotunneille. Jos saatte mukavan ryhmän kasaan, voi tunti hyvinkin tulla edullisemmaksi osallistujaa kohden. Yksityistunti on aina myös juuri teitä varten suunniteltu, kiireetön yhteisen ajan hetki.

Lisätiedot ja varaukset:

riina@joogariina.fi

Kuvan otti @photoandartbyouti