Yin Tonics – Tunteet Tonic

1.10.2020 Joogariina

Tule mukaan uudenlaiseen, kokonaisvaltaiseen yin-joogaan!

Yin Tonics on yin-joogaa, jonka eri sarjat tonifioivat eli vahvistavat keho-mieltä kiinalaisen lääketieteen ja joogan opein. Jokaisella sarjalla on nimensä mukainen, erityinen vaikuttava tavoitteensa. Sarjat ovat kokonaisuuksia, jotka on suunniteltu aina kyseisen sarjan teemaa vahvistaen ja tasapainottaen. Sarjoilla voidaankin siis sanoa olevan hoidollisia ja terveydellisiä vaikutuksia.

Yin Tonics -harjoitus tonifioi, eli vahvistaa ja tukee keho-mielen vireystilaa.

Tunti yhdistää kiinalaisen lääketieteen ja joogan viisausperinteet, yin-asanat ja keskittymisharjoitteet, meridiaaniopin, akupistekäsittelyn sekä guasha-kampauksen.

Tunteet Tonic -harjoitus lisää emotionaalista tasapainoa, rauhoittaa mieltä, lievittää stressiä ja kirkastaa ajatustesi kulkua. Ahdistus, suru, huolestuneisuuden kelat, vaikeus rauhoittua ja suru ovat ikiaikaisia tunteita, joiden myrskyissä ihmiset ovat tasapainoilleet läpi vuosituhansien. Jostain syystä intialainen joogaperinne ei juurikaan käsittele tunteita, vaikka tunteet mitä suurimmassa määrin kuuluvat niin joogamatolle kuin ihmisen eloon. Kiinalaisessa lääketieteessä sen sijaan tunteilla on aina ollut selkeä paikkansa: jokaisella sisäelimellä on oma tunteensa, mutta sydän on se, joka tuntee kaikki emootiot. Siksi kaikki tunteet lopulta heijastuvat sydämen hyvinvointiin. Unettomuus, ahdistus, rytmihäiriöt ja sekavuus voivat johtua tunne-elämän epätasapainotilasta.

Junnaako mieli samoissa keloissa? Tykyttääkö sydän iltaisin ja apinanmieli ei rauhoitu uneen? Tule Tunteet Tonic -tunnille tasapainottamaan emootioita.

Harjoitus sopii kaikille, mutta erityisesti silloin, kun koet tunnepuolen haasteita: lievää ahdistusta, pelkoa, alakuloa tai ajatuksesi tuntuvat junnaavan samaa ympyrää. Kerrothan kuitenkin etukäteen, jos olet raskaana, jolloin osaan suunnitella vaihtoehtoiset asanat sekä käsiteltävät akupisteet sinulle sopiviksi.

Yin Tonics -tunnin hinta on 17€ tai 3€ lisämaksu 10-/5-kerran joogakortin kertakäyntiin. Tunnin voit maksaa MobilePaylla (nroon 33051), liikuntaeduin (ePassi, Smartum, Edenred, EazyBreak) tai paikan päällä (kortti/käteinen/liikuntasetelit). Voit ostaa sen myös verkkokaupastani: Joogariina

Hygieniasyistä suosittelen ottamaan oman joogamaton, mutta kaikki tarvikkeet saat lainaan myös paikan päältä. Yin Tonics -tunnit löydät tuntikalenterista tai suoraan varausjärjestelmästä.

Ilmoittaudu mukaan Slottin kautta.