Yin Tonics Tunteet Haagassa su 11.12.

4.12.2022 Joogariina

Yin Tonics Tunteet Haagassa su 11.12

Shen

Kiinalaisessa lääketieteessä sana Shen kuvaa ihmisen syvintä, sitä mitä on Taivas meissä jokaisessa eli sielua. Shenin loiste, Shen ming, näkyy ulospäin kirkkaina silminä, kykynä katsoa toista suoraan silmiin sekä kuulaana ihona. Se viestii kehon, mielen ja sielun tasapainosta. Kun ihminen täyttää elämäntehtäväänsä silmät loistaen, loistaa shen kirkkaimmillaan. Shen edustaa ihmisen viisautta, älykkyyttä, tietoisuutta ja yhteenkuuluvuutta muiden kanssa.

Shen asuu sydämessä. Jokaisella sisäelimellä on omat tunteensa, mutta sydän on se, joka tuntee kaikki emootiot. Lopulta kaikki tunteet vaikuttavat siis sydämeen.

Yin Tonics Tunteet

Tunteiden sarja vastaa ihmisen tunnetasapainon erilaisiin häiriötiloihin kiinalaisen lääketieteen keinoin. Epätasapainoa aiheuttavat niin energian vähyys, liikatila tai tukokset meridiaanilinjoissa tai sisäelimissä.

Yin Tonics Tunteet -sarja hoitaa erityisesti sydämen ja pericardiumin (sydänpussi) meridiaaneja. Koska sydämen kautta heijastuvat kaikki tunteet, hoidamme myös muita meridiaaneja, jotka vaikuttavat esimerkiksi vihan ja ilon tai liiallisen ajattelun ja murehtimisen hallitsemiseen tai vaikkapa kykyymme käsitellä surua ja pelkoa. Miten rohkaistut tekemään konkreettisia omaa elämääsi koskevia päätöksiä, miten opit päästämään irti ja seulomaan oleellisen turhasta?

Tämä sarja sopii kaikille, mutta erityisesti silloin, kun tunne-elämässäsi on haasteita ja tyrskyjä. Jos apinanmieli laukkaa iltaisin, auttaa tämä sarja myös rauhoittumaan uneen.

Ilmoittaudu mukaan!

Ohjaan Tunteet Tonic -harjoituksen Elsebossa su 11.12. klo 18-19:30.

Tunnin hinta 20€. Voit maksaa tunnin

  • MobilePaylla numeroon 33051 (Joogariina)
  • Joogakortti + 5€
  • Maksukortilla
  • Liikuntaeduin
Varaa paikkasi tunnille varausjärjestelmäni kautta.
Harjoitus sopii kaikille. Kaikki tarvittavat välineet löytyvät paikan päältä, mutta ota oma matto, jos sinlla on. Sinun ei tarvitse kuin tulla paikalle mukavissa vaatteissa ja antaa tunnelman viedä mukanaan.

Tervetuloa!