Yin Tonics goes Manse!

8.10.2020 Joogariina

Ensimmäinen Yin Tonics -tuntini Tampereella pyhäinpäivänä!

Ohjaan täydenkuun aikaan, pyhäinpäivänä 31.10. klo 12-13:30 Yin Tonics Immuniteetti tonic -tunnin Tampereella. Paikka on kaunis Aloha Studio Erkkilänkadulla, tuomiokirkon lähellä.

Pieni ryhmämme täyttyikin muutamassa tunnissa: lisäsin myös Pyhäinpäivän iltaan tunnelmallisen kuutamotunnin teemalla tunteet. Iltaharjoitus pidetään klo 19-20:30).

Yin Tonics on yin-joogaa, jonka eri sarjat tonifioivat eli vahvistavat keho-mieltä kiinalaisen lääketieteen ja joogan opein. Jokaisella sarjalla on nimensä mukainen, erityinen vaikuttava tavoitteensa. Sarjat ovat kokonaisuuksia, jotka on suunniteltu aina kyseisen sarjan teemaa vahvistaen ja tasapainottaen. Sarjoilla voidaankin siis sanoa olevan hoidollisia ja terveydellisiä vaikutuksia.

Yin Tonics -harjoitus tonifioi, eli vahvistaa ja tukee keho-mielen vireystilaa.

Tunti yhdistää kiinalaisen lääketieteen ja joogan viisausperinteet, yin-asanat ja keskittymisharjoitteet, meridiaaniopin, akupistekäsittelyn sekä guasha-kampauksen.

Immuniteetti Tonic -harjoitus tähtää keho-mielen immuniteetin tasapainottamiseen, keskittyen erityisesti keuhkoihin ja hengitykseen. Keuhkomeridiaanin lisäksi harjoitus keskittyy myös muihin meridiaanilinjoihin, joita käsittelemällä vahvistetaan kehon kokonaisimmuniteettia ulkoisia taudinaiheuttajia vastaan.

Tervetuloa kanssani boostaamaan immuniteettiasi syksyn viimoihin!

Yin Tonics -tunti sopii kaikille. Kerrothan kuitenkin etukäteen, jos olet raskaana, jolloin osaan suunnitella vaihtoehtoiset asanat sekä käsiteltävät akupisteet sinulle sopiviksi.

Yin Tonics -tunnin hinta on 17€ tai 3€ lisämaksu 10-/5-kerran joogakortin kertakäyntiin. Tunnin voit maksaa MobilePaylla (nroon 33051), liikuntaeduin (ePassi, Smartum, Edenred, EazyBreak) tai paikan päällä (kortti/käteinen/liikuntasetelit).

Yin Tonics -tunnit löydät tuntikalenterista tai suoraan varausjärjestelmästä.

Ilmoittaudu mukaan: https://slotti.fi/booking/joogariina/