Home Events Yin Tonics® – Immuniteetti Tonic (online)

Yin Tonics® – Immuniteetti Tonic (online)

Tule mukaan uudenlaiseen, kokonaisvaltaiseen yin-joogaan!
Yin Tonics® on yin-joogaa, joka yhdistää kiinalaisen lääketieteen ja joogan viisausperinteet, yin-asanat ja keskittymisharjoitteet, meridiaaniopin, akupistekäsittelyn sekä guasha-kampauksen. Yin Tonics®-harjoitus tonifioi, eli vahvistaa ja tukee keho-mielen vireystilaa. Jokaisella sarjalla on nimensä mukainen, erityinen vaikuttava tavoitteensa.
Sarjat ovat kokonaisuuksia, jotka on suunniteltu aina kyseisen sarjan teemaa vahvistaen ja tasapainottaen. Immuniteetti Tonic -harjoitus tähtää keho-mielen immuniteetin tasapainottamiseen, keskittyen erityisesti keuhkoihin ja hengitykseen.
Online-tunneille voit osallistua vain livenä, eli tunti ei jää tallenteeksi käyttöösi. Tunnin hinta on 8€.
Ilmoittauduthan viimeistään 30min ennen tuntia. Lähetän silloin osallistujille ohjeet sekä linkin tunnille.
Kotona voit olla innovatiivinen joogavälineiden kanssa. Ellei sinulla ole joogatiiliä, ne voit korvata esim. kahvipaketeilla tai isoilla kirjoilla. Joogatyynyn voi rullata itse pyyheistä tai täyttämällä esim. makuupussin suojapussin tai joogamaton kantokassin. Joogavyön voi korvata jollain sellaisella hihnalla tai vyöllä, jonka saat solmittua. Samoin guashan sijaan voit käyttää omia peukaloita tai vaikkapa teelusikkaa akupisteiden käsittelyyn.

Date

joulu 13 2020
Expired!

Time

19:00 - 20:30

Lisätietoja

Varaa

Tyypit

Yin Tonics
Kategoriat
Varaa