Home Events Yin Tonics® – Hormonit Tonic

Yin Tonics® – Hormonit Tonic

Tule mukaan uudenlaiseen, kokonaisvaltaiseen yin-joogaan!
Yin Tonics® on yin-joogaa, jonka eri sarjat tonifioivat eli vahvistavat keho-mieltä kiinalaisen lääketieteen ja joogan opein. Jokaisella sarjalla on nimensä mukainen, erityinen vaikuttava tavoitteensa.
Yin Tonics®-harjoitus tonifioi, eli vahvistaa ja tukee keho-mielen vireystilaa. Tunti yhdistää kiinalaisen lääketieteen ja joogan viisausperinteet, yin-asanat ja keskittymisharjoitteet, meridiaaniopin, akupistekäsittelyn sekä guasha-kampauksen.
Se on siis paljon enemmän kuin yin-joogan meridiaanivenytykset tai 5 elementin oppi.
Sarjat ovat kokonaisuuksia, jotka on suunniteltu aina kyseisen sarjan teemaa vahvistaen ja tasapainottaen.
Hormonit Tonic -harjoitus on suunniteltu tukemaan eri sukupuolten hormonitasapainoa luonnollisin kiinalaisen lääketieteen ja joogan opein. Naisille sarja sopii erityisesti kuukautiskierron sekä siihen liittyvän hormonitoiminnan ja PMS-oireiden tasapainottamiseen. Joskus elämä on kiivastahtista ja sen nostamat stressihormonit voimistavat erilaisia vaivoja, joita sarjalla pyritään tasapainottamaan. Miehillä sarja toimii urologisten vaivojen ennaltaehkäisijänä tai niistä kärsivien hoitona.  Miehillä myös kokonaiselinvoiman käsite liitetään kiinalaisessa lääketieteessä hormonitoiminnan alle.
Tunnin hinta Joogariinan voimassaolevan hinnaston mukaan.

Date

elo 02 2021
Expired!

Time

19:00 - 20:30

Lisätietoja

Varaa

Tyypit

Yin Tonics

Sijainti

Studio Aalto
Lapinniemi
Kategoriat
Varaa