Home Events Yin-jooga (verkossa)

Yin-jooga (verkossa)

Online yin -tunnille voit osallistua livenä linkin kautta, joka lähetetään sinulle ennen tuntia. Muista aina ilmoittautua tunnille Slotti kautta. Tunti on käytössäsi viikon ajan.

Yin-jooga on kehoa ja mieltä palauttava ja ”lataava” harjoitus. Siinä etsiydytään kaikessa rauhassa rauhoittaviin jooga-asanoihin, joissa pyrimme tekemisen sijaan pysähtymään ja kääntämään huomion omaan itseen. Asennoissa viivytään vähintään 2 minuuttia, joskus jopa 10 minuuttia eli annamme kehon ja mielen levätä rauhassa, antaen myös hermostollemme ja kehollemme aikaa ”löytää perille” ja rentoutua asentoihin.

Yinissä käytetään usein apuna joogatiiliä ja -vöitä sekä tyynyjä, joiden avulla kehoa tuetaan turvallisesti kohti rentoutta. Kotona voit käyttää vaikka kahvipaketteja tai tukevia kirjoja apuna, joogatyynyn voi tehdä esim. täyttämällä makuupussin tai joogamaton suojapussin tai rullaamalla froteepyyheitä rullaksi. Vyönä käy vaikka saunatakin vyö.

Yin-harjoituksen jälkeen olo on usein seesteinen ja levännyt ja tunnet, miten elinvoima on palannut esteettömämmin virtaamaan kehoon.

Tunnin hinta Joogariinan voimassaolevan hinnaston mukaan.

Date

tammi 09 2022
Expired!

Time

19:00 - 20:00

Lisätietoja

Varaa

Tyypit

Yin
Joogariina Youtube

Sijainti

Joogariina Youtube
Kategoriat
Joogariina

Opettaja

Joogariina
Email
riina@joogariina.fi
Varaa