Home Events Tönön aamujooga

Tönön aamujooga

2021 kesällä joogaamme Eteläpuiston konttikahvila Tönöllä aina sään salliessa keskiviikkoisin klo 10-11.

Tunti on hengityksen rytmiin virtaavaa, kehoa yhtä aikaa lämmittävää, avaava ja voimistavaa flow-joogaa, mikä sopii kaikille. Harjoitus aloitetaan aina rauhassa mieltä ja kehoa tuntiin herätellen, edeten kohti dynaamisempaa osuutta. Lopputunnista teemme rauhallisempia ja avaavia liikkeitä, unohtamatta ihanaa lopun rentoutusta kesäisen taivaan alla, laineiden liplatusta kuunnellen. Tunneilla annetaan vaihtoehtoja niin iisimpään harjoitukseen kuin voimakkaampaa menoa kaipaaville.

Tarvitset mukaan oman maton tai muun alustan, juomapullon, sään mukaiset joustavat vaatteet ja tarvittaessa myös lämpimät vaatteet tunnin alkuun ja lopun rentoutukseen. Tuuli järveltä voi olla viileä, vaikka aurinko paistaisikin. Lisäksi iloinen ja letkeä kesämieli on tietty aina mukana menossa.

Tunnin hinta on 12 euroa (sis. alv) ja se sisältää Tönön maistuvan raikkaan smoothien tunnin jälkeen.  Voit jäädä nauttimaan smoothiesta rantaan tai napata sen matkaan mukaan.
Tunnin voit maksaa etukäteen tai tunnin alussa. Esitä mobiili- ja verkkokaupan maksusta kuitti ennen tunnin alkua.

Maksutavat:
– MobilePay numeroon 33051 Joogariina
– Mobiililiikuntaedut: Smartum, Edenred, ePassi, EazyBreak
Verkkokaupassa maksettu tunti (esitä kuitti tunnin alussa)
– Korttimaksu (lähimaksu)
– Käteinen (tasaraha)

Tunneilla on säävaraus. Viileä sää ei meitä haittaa, mutta märkä maa, sade tai kova tuuli voivat peruuttaa tunnin. Tunti vahvistetaan / perutaan tiistai-iltana ilmoittamalla siitä Facebook-tapahtumassa “Tönön kesäiset aamujoogat” sekä Joogariinan instagram- ja facebook-storyssa.

Voit myös ilmoittautua: https://slotti.fi/booking/joogariina kautta.
Tällöin saat tunnin mahdollisesta peruuntumisesta sähköpostiviestin.

Date

touko 12 2021
Expired!

Time

10:00 - 11:00

Hinta

12.00€

Lisätietoja

Varaa

Tyypit

Flow

Sijainti

Tönö
Eteläpuisto 3, Tampere
Kategoriat
Varaa