Home Events Riinan ja Kirsin syysretriitti

Riinan ja Kirsin syysretriitti

Sydämellisesti tervetuloa Joogariinan ja Kirsi Tikka joogan ensimmäiseen yhteiseen retriittiin kuvankauniiseen Studio Aaltoon Tampereelle. Tule nauttimaan ja asettumaan joogamatolle meidän kannattelemana!

Viikonlopun joogasisällön lisäksi sinun on mahdollista hemmotella itseäsi Kirsin joogahieronnalla tai reiki-hoidolla tai varata itsellesi hemmotteluhetki Tampereen Kylpylän valikoimasta. Hotellissa majoittujille kylpylän käyttö sisältyy majoituksen hintaan.

Viikonloppumme teemassa viemme joogit tunteiden äärelle. Aiheen, josta puhutaan vähänlaisesti joogan parissa, mutta joka on muuten isosti esillä valtamediassa. Tarkastelemme tunteita läpi viikonlopun joogan eri suuntausten ja itämaisten viisausperinteiden kautta.

Teeman tutkistelun tueksi jokainen osallistuja saa ennen retriittiä ennakkomateriaalin sähköpostiin. Materiaali kannattaa lukea läpi ennen viikonloppua ja pitää sitä mukana / esillä myös viikonlopun aikana. Sen kautta harjoituksesi voi saada erilaista syvyyttä tai uusia oivalluksia.
Sinulla on lupa tuntea miltä sinusta tuntuu ja mitä haluat nostaa esiin elämässäsi. Voit päättää ottaa viikonlopun vastaan avoimin mielin myös joogan fyysisyydestä nauttien. Sinä päätät, mitä tämä viikonloppu sinulle merkitsee ja antaa. ”Energy flows where intention goes.”

Aikataulu:

Lauantai

Klo 10:00-11:30 Virkistävä aamuharjoitus
Teemme dynaamisen harjoituksen, jossa silmäilemme erityisesti selän eri liikesuuntia kuten kiertoja, taakse- ja eteentaivutuksia sekä tuomme voimaa keskivartalon tukilihaksiin ja tilaa hartialuelle. Asanaharjoitusten lisäksi tunnilla tehdään hengitysharjoituksia ja päätämme harjoituksen meditaatioon.
Kevyt välipalatarjoilu (vihersmoothie ja herkullinen chia-vanukas, sis. hintaan)

klo 12:00-13:30 Lantion alueen työpaja
Teemme erilaisia harjoitteita lantion ja alaraajojen alueelle, funktiona tuoda lisää tietoisuutta siihen, kuinka merkittävä lantion alueen hyvinvointi ja toiminnallisuus on koko kehon kannalta. Voidaan ajatella, että lantio luo ryhtimme.

Lounastauko

klo 15:00-16:30 Yin- harjoitus – Sydämen viisauden harjoitus
Teemme sydämen viisauden teemalla yin-harjoituksen, jossa käytämme muitakin elementtejä kuin asanoita. Käytämme tunnilla esimerkiksi akupistepainantaa ja käsien mudria, hengitysharjoitteita ja teemme sydänmeditaation.

klo 16:45-17:30 avoin keskustelu siitä, mitä harjoitukset on nostaneet pintaan. Lopuksi sydänpiiri + äänimaljakylpy
-> voit varata hoitoaikoja Hotellin Spasta tai Kirsiltä 30 minuutin joogahieronnan tai Reiki-hoidon (lounastauolla / päivän päätteeksi).
Hotellin sauna auki klo 20.30 asti, hoito-osasto klo 20 asti.

Sunnuntai

klo 10:00-11:30 dynaaminen aamuharjoitus tulielementin teemalla
Tuli edustaa tunteita; rakkautta, luovuutta ja intuitiota. Harjoituksessa pääsemme kokeilemaan leikkimielisesti myös tasapainokykyämme käsitasapainojen parissa.

klo 11:45-12:45 teemojen avaamista ja keskustelua

Lounastauko

klo 14:00-15:00 yin-jooga
Metallielementin harjoitus ja lopuksi äänimaljasointukylpy.

klo 15:00 – n. 15:30 retriitin päätös. Ennen kotiin lähtöä nautimme yhdessä vitamiinishotit ja herkulliset raakakakkupalat (sis. hintaan).

Läpi viikonlopun tarjolla on teetä ja kahvia.
Ilmoitathan mahdolliset allergiasi: riina@joogariina.fi.

Kaikki tarjoilut ovat vegaanisia ja tehty käyttämättä sokeria.

Aikataulu päivien sisällä voi hieman elää, mutta ei merkittävästi.

Voit varata joogahieronta-ajan tai Reiki-hoidon Kirsiltä. Hieronta-aikoja varattavissa lounastauoille, lauantain ohjelman päätteeksi ja halukkaille myös sunnuntain päätteeksi.
30-minuuttisen hoidon hinta on 35€.
Varaa hoito Kirsiltä mailitse tikkakirsi@gmail.com tai tekstiviestillä p. 0405807008

Voit myös suunnata kylpylähotellin laajaan hoitovalikoiman hemmoteltavaksi ja nautiskella Spa- osaston tarjonnasta. (Alla Tampereen Kylpylän majoitustarjous Aallon oppilaille)

VARAA PAIKKASI retriitille tässä:
https://slotti.fi/booking/joogariina/

2 viikkoa ennen retriittiä peruutukset vain sairauslomatodistuksella. Voit myös luovuttaa paikkasi ystävälle.

HINTA: Early Bird -hinta 199e, myynnissä VIIKON AJAN su 5.9. klo 21 asti. Tämän jälkeen normaalihinta 229e.
Hinta sisältää kaikki ohjelmaan kuuluvat harjoitukset, ennakkomateriaalin sekä lauantain ja sunnuntain tarjoilut Aallossa.
Hieronnat ja reiki-hoidot, majoitukset ja ruokailut eivät sisälly hintaan.

MAKSU: Lasku sähköpostiin tai MobilePay numeroon 33051 (Joogariina)

MAJOITUS: Studio Aallon oppilaat yöpyvät Tampereen Kylpylän hotellihuoneissa erikoishintaan:
la-su yö 108e/vrk, muut yöt 88e/vrk. Huone 1-4 henkilölle (hinta per huone eli kaverimajoitus kannattaa! Huonetta suositellaan 2-3 aikuiselle, siellä on 2 sänkyä sekä 120 leveä vuodesohva). Hinta sisältää aamiaisen ja kylpylän käytön.
Varaukset: Tampereen Kylpylän vastaanotto 0300 870 931 (24h). Mainitse olevasi Studio Aallon oppilas.
Myös kylpylän hoidot voit varata samasta numerosta.

KENELLE: Retriitin sisältö on suunnattu sinulle, joka olet jo jonkin aikaa tutustunut omaan joogaharjoitukseesi. Halusimme kohdistaa viikonlopun ohjelman niille, joiden oma harjoitus on suht vakiintuneella pohjalla ja vinyasa flow -tyyppisen dynaamisen harjoituksen rakenne jo tuttua. Monet myös kaipaavat normaaliviikkotunteihin verrattuna välillä syväsukellusta niin asanaan kuin myös viisausperinteisiin. Se ei tarkoita, että sinun tarvitsee olla jollakin ”tasolla” tai ”edistynyt”, mutta näin myös varmistamme, että harjoitukset ovat kaikille turvallisia.

Tämä on ensimmäinen yhteinen retriittimme ja odotamme innoissamme, että saamme jakaa ihanat 2 päivää juuri Sinun kanssasi!

Date

loka 16 2021 - loka 17 2021
Expired!

Time

10:00 - 16:00

Lisätietoja

Varaa

Sijainti

Studio Aalto
Lapinniemi
Kategoriat
Joogariina

Opettaja

Joogariina
Email
riina@joogariina.fi
Varaa