Home Events Joogapiknik Kauppalanpuistossa

Joogapiknik Kauppalanpuistossa

Ensimmäinen joogapiknik oli menestys, joten jatkoa seuraa! Järjestän yhteistyössä Katarina Furstenborgin (@lettucedate) kanssa joogapiknikin Haagan Kauppalanpuistossa to 9.6. klo 17 alkaen! Yhteinen piknik aloitetaan kesäisen virtaavalla hyvänmielen flow-joogaharjoituksella klo 17 ja sen jälkeen katamme yhteisen piknikin ilta-aurinkoon.

Tällä kertaa valittavanasi on 2 eri piknik-settiä, joista tuhdimmasta riittää evästä myös kotiin ilta-/aamupalaksi. Joogapiknikin hinta on paketista riippuen 30e / 42e (sis. alv) ja se sisältää reilun tunnin mittaisen joogan, piknikeväät ja kaiken mitä tarvitset ruokailua varten. Tarvitset mukaasi vain oman joogamaton, sään mukaiset vaatteet, vesipullon ja perjantaifiiliksesi mukaiset piknik-juomat.

Lisätietoja tapahtumasta linkistä. Sitovat ilmoittautumiset ja maksut viimeistään ke 1.6. klo 21. Ilmoitathan myös allergioistasi (riina@joogariina.fi). Kaikki ruuat ovat vegaanisia, gluteiinittomia ja tehty ilman valkoista sokeria.

Sateen sattuessa siirrämme tapahtuman verkkoon ja voit noutaa ruokakassisi sovitusta paikasta ennen tuntia. Jos olet estynyt osallistumasta, voit luovuttaa paikkasi kaverille.

Date

kesä 09 2022
Expired!

Time

17:00 - 18:10

Lisätietoja

Varaa

Tyypit

Flow

Sijainti

Haaga
Kategoriat
Varaa