Home Events Hiedanrannan kesäjooga

Hiedanrannan kesäjooga

Kesällä 2023 joogataan kaupunkikulttuuriltaan koko ajan kehittyvässä Hiedanrannassa! Joogapaikkana on Lielahden kartanon rantanurmikko, Näsijärven rannassa. Osoite: Tehdaskartanonkatu 38.

Tunti on hengityksen rytmiin virtaavaa, kehoa yhtä aikaa lämmittävää, avaava ja voimistavaa joogaa, mikä sopii kaikille. Tunneilla annetaan vaihtoehtoja niin iisimpään harjoitukseen kuin voimakkaampaa menoa kaipaaville.

Tarvitset mukaan oman maton tai muun alustan, juomapullon, sään mukaiset joustavat vaatteet ja tarvittaessa myös lämpimät vaatteet tunnin alkuun ja lopun rentoutukseen. Tuuli järveltä voi olla viileä, vaikka aurinko paistaisikin. Lisäksi iloinen ja letkeä kesämieli on tietty aina mukana menossa.

Tunnin hinta on 8 euroa (sis. alv). Tunnin voit maksaa etukäteen tai tunnin alussa. Esitä mobiili- ja verkkokaupan maksusta kuitti ennen tunnin alkua.

Maksutavat:
– MobilePay numeroon 33051 Joogariina
– Liikuntaedut: Smartum, Edenred, ePassi
Verkkokaupassa maksettu tunti (esitä kuitti tunnin alussa)
– Käteinen (tasaraha)

Tunneilla on säävaraus. Viileä sää ei meitä haittaa, mutta märkä maa, sade tai kova tuuli voivat peruuttaa tunnin. Tunti vahvistetaan / perutaan tiistai-iltana ilmoittamalla siitä Joogariinan Facebook-tapahtumassa sekä Joogariinan instagram- ja facebook-storyssa.

Voit myös ilmoittautua: tämän linkin kautta.
Silloin saat tunnin mahdollisesta peruuntumisesta sähköpostiviestin.

Date

touko 31 2023
Expired!

Time

18:00 - 19:00

Hinta

12.00€

Lisätietoja

Varaa

Tyypit

Flow

Sijainti

Hiedanranta
Tehdaskartanonkatu 38
Kategoriat
Varaa