Tervetuloa keväällä tunneilleni Studio Aaltoon

19.2.2021 Joogariina

Upea Studio Aalto avautuu Tampereen Lapinniemessä

EDIT 15.3.: tälle päivämäärälle suunniteltu studion avaaminen siirtyy koronatilanteesta johtuen. Tarjoushintaisia joogakortteja voit ostaa edelleen.

Maaliskuun puolessavälissä avataan Tampereen vanhan puuvillakehräämön, nykyisen Tampereen kylpylän rakennuksessa upea kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tila – Studio Aalto. Tilaa on remontoitu huolella ja pieteetillä, pienimpiä yksityiskohtia myöden käsityönä, ekologisin ja kotimaisin valinnoin. Lattian vahattu parketti on jalkaa vasten miellyttävä ja lämmin. Tilasta löydät laadukkaat kotimaisen Sarwa Yogan välineet (aina silmätyynyjä myöden) ja juuri remontoidut modernit pesu- ja keittiötilat.

Omat tuntini Lapinniemessä alkavat heti 15.3. Opetan maanantaisin Vinyasa Flowta sekä Yin Tonics -tunteja. Kevään edetessä luvassa myös on viikonloppu- ja muita erityistunteja.

Avajaistarjous

Studio Aallon avajaispäivään (15.3) asti tarjoan kaikki Joogariinan joogakortit Tampereen tunneilleni alennushintaan! Ennen Studio Aallon avautumista voit tulla tunneilleni rouheassa ja sielukkaassa Hatanpään Teollisuustalossa. Kortit käyvät tunneilleni molemmissa paikoissa. Tunneilla huomioidaan ajantasaiset koronasuositukset, turvavälit ja hygienia.

Seuraavat tuntini Tampereella:
– su 21.2. Vinyasa Flow klo 17:30-18:45, Yin Tonics (hormonit) klo 19:00-20:30 Hatanpäällä
– su 28.2. Vinyasa Flow klo 17:30-18:45, Yin Tonics (immuniteetti) klo 19:00-20:30 Hatanpäällä

Korttien hinnat 15.3. asti:
– 10 x kortti 130€ (normaalisti 150€)
– 5 x kortti 70€ (normaalisti 80€)

Kortin voit ostaa MobilePaylla (numeroon 33051), liikuntaeduin (Smartum, Edenred, ePassi, EazyBreak, toimipaikka Joogariina) tai verkkokaupastani: holvi.com/shop/joogariina/ sekä tietenkin myös tunneilta.

Kaikki Joogariinan tunnit löydät kotisivuiltani

Nykyisin mikään ei ole niin varmaa kuin muutos. Ajantasaisen tiedon tunneistani löydät aina kotisivuiltani tuntikalenterista, oli kyse sitten tunnista joogastudiolla tai verkossa. Tuntien ajankohtia ja sisältöjä on tässä ajassa mahdollisuus myös muuttaa aiempaa joustavammin, joten älä epäröi olla yhteydessä, jos sinulla on erityisiä toiveita. Toteutan mielellään myös yksityistunteja, toiveiden mukaan räätälöiden, lähiopetuksena tai verkossa. Minut tavoitat riina@joogariina.fi.

Aurinkoa asanaan!