Talven yin-jooga

30.11.2022 Joogariina

Talvi-illan yin-jooga Studio Aallossa

Tervetuloa kiinalaisen lääketieteen 5 elementin ja vuodenajan teoriaan pohjautuville pitkille yin-joogatunneille! Ohjaan vuodenkierron aikana 5 vuodenajan yin-tuntia Tampereella Studio Aallolla. Kunkin harjoituksen pituus on 2 tuntia.

Talven vuodenajan yin-joogan aika on pe 3.3.2023 klo 18:30-20:30. Lue alta lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Talven vuodenaika

Talvi on vuoden yinisintä ja hiljaisinta aikaa: säilyttämisen, pohdiskelun ja itsetutkiskelun aikaa. Kasvit ovat levossa ja vetäytyneet roudan alle. Talvi kannattaa hyödyntää luonnollisen varastoinnin kautena, täydentämällä ja lataamalla omia akkuja.

Munuaiset ja virtsarakko ovat talven vuodenajan elimet. Munuaiset kontrolloivat nesteiden liikettä koko elimistössä ja lisäksi niillä on erityisen tärkeä rooli elinvoimamme kannalta, koska munuaiset toimivat koko elinvoimamme varastona.

Talven yin-jooga on turvallisen sisäänpäinkääntymisen harjoitus. Munuaisten ja virtsarakon meridiaanilinjojen lisäksi käännämme lempeästi huomion alavatsan ja munuaisten alueeseen ja elinvoimamme hoivaamiseen.

Ilmoittaudu mukaan!

Joogaamme harmonisen kauniissa Studio Aallossa Tampereella perjantaina 3.3. klo 18:30-20:30. Tunnin hinta on 35€ ja voit maksaa sen

  • MobilePaylla numeroon 33051 (Joogariina)
  • Liikuntaeduin
  • Ostamalla sen verkkokaupastani
Lähetä kuitti maksustasi: riina@joogariina.fi.
Varaa paikkasi tunnille varausjärjestelmäni kautta. Jos tulet ystävän kanssa, varaathan 2 paikkaa. Varauksesi muuttuu sitovaksi ti 28.2. Sen jälkeen voit vielä siirtää paikkasi ystävälle, jos estyt tulemasta.
Harjoitus sopii kaikille. Käytämme tunnilla Studio Aallon laadukkaita varusteita. Sinun ei tarvitse kuin tulla paikalle mukavissa vaatteissa ja antaa tunnelman viedä mukanaan.

TERVETULOA NAUTTIMAAN TALVEN RAUHASTA!