Strike a pose!

28.3.2021
Posted in Ympäristö
28.3.2021 Joogariina

Aurinkoa asanaan ja asennetta keväisille kaduille!

Joogariina on julkaissut malliston t-paitoja, college-paitoja, huppareita ja kangaskasseja pirtein kuosein. Näistä tekstiileistä et löydä äänimaljojen kuminaa, mantroja tai mandaloita, vaan raikkaita ja katu-uskottavia kuoseja niin joogeille, wannabe-joogeille kuin neverwannabe-joogeille. Katso vaikka itse täältä!

Pure Waste – 100% kierrätystekstiilejä

Kaikki vaatteet on 100% kierrätystekstiileistä tehtyjä. Ne on kerätty ja kierrätetty tekstiiliteollisuuden leikkuujätteistä. Pure Waste on suomalainen vastuullinen tekstiilikierrättäjä, jonka tarinasta ja ideologiasta voit lukea lisää tästä linkistä. Pure Wasten vaatteet ovat laadukkaita, kestävät käyttöä ja pesuja. Hinta-laatusuhde on tässä mallistossa kohdillaan! Valittavanasi on t-paitoja (unisex ja naisten malli), huppareita sekä college-paitoja (unisex). Kaikki siis 100% kierrätettyjä.

Vaatteiden lisäksi löydät kaupasta kankaisia asennekasseja, joita kehtaa ulkoiluttaa turuilla ja toreilla, festareilla ja joogasaleilla. Puuvillakassi on kevyt ja helppo kuljettaa olalla tai pitää mukana vaikka varakassina.

Tuotteet painetaan tilauksesta ja lähetetään suoraan sinulle

Koska vaatteet ovat uniikkeja ja “made to order”, niillä ei ole palautusoikeutta. Harkitse siis tarkkaan oikea koko. Pure Wasten vaatteet ovat suosittuja, joten kaikkia kokoja ei välttämättä ole aina saatavilla, mutta kokoja tulee kyllä lisää ja varastotilanteet päivittyvät koko ajan. Saatavilla olevat koko- ja värivaihtoehdot voit kliksutella näkyviin jokaisen tuotteen kohdalla.

Jos jokin kuosi puhuttelee, mutta et löydä sille haluamaasi pohjaa (vaate/kassi), niin laita viesti: riina@joogariina.fi ja avataan se sinulle kauppaan tilattavaksi.

Better than yesterday’s self!

Yhä useampi meistä haluaa (onneksi!) nykyään valita eettisemmän ja kestävämmän vaihtoehdon. Se voi olla yksi askel kohti parempaa versiota itsestäsi ja myös parempaa versiota planeetastamme. Pienin valinnoin voi jokainen meistä vaikuttaa.

Aurinkoa asanaan ja tervetuloa ostoksille: Joogariinan mallisto