Naiseus ja kiinalainen lääketiede pe 10.3.

8.1.2023 Joogariina

Naisen elämän vaiheet kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta

Naisena elämisen ihanuus ja kamaluus

Ah ne hormonit! Taasko ne jyllää? Tässä työpajassa keskustelemme naisen hormonitoiminnasta ja sen tasapainottamisesta kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta. Käymme läpi mm. seuraavia asioita:

  • Kuukautiskierron vaiheet ja PMS-oireet
  • Hedelmöittyminen, raskaus ja postpartum
  • Vaihdevuodet ja vaihdevuosioireet
  • Vanheneminen

Kerron, mihin sisäelimiin eri hormonitoiminnan alueet erityisesti liittyvät, miten erilaiset epätasapainotilat ilmenevät ja miten oireita voi hoitaa kiinalaisen lääketieteen kotikonstein. Erityisesti puhumme ravinnon roolista. Huomioithan, että kotihoito on ennen kaikkea ennaltaehkäisevää ja täydentävää hoitoa, eikä se koskaan korvaa ammattilaisen tekemää diagnoosia ja hoitosuunnitelmaa.

Tapaamisen sisältö

Aloitamme alustuksella, jossa kerron em. hormonitoiminnan osa-alueista. Voit ottaa mukaan vihon ja kynän, jos haluat tehdä muistiinpanoja. Alustuksen jälkeen teemme yhdessä Munuaishengitysharjoituksen. Näiden jälkeen siirrymme tekemään osan Yin Tonics Hormonit -sarjan harjoitteista, joihin sisältyy mm. yin-joogan asanoita ja akupainantaa.

Harjoitteet auttavat ylläpitämään tasapainoista kuukautiskiertoa ja hillitsemään kuukautisoireita, kuten pms-oireet, kuukautiskivut tai kierron epäsäännöllisyys. Niillä voidaan hoitaa myös hedelmällisyyteen liittyviä tai vaihdevuosihaasteita. Kaikkineen harjoitteet ovat ennaltaehkäiseviä ja itsehoidollisia, joten ne sopivat hyvin vaikkei ko. haasteita olisikaan ja olet vain kiinnostunut itsehoidosta.

Ilmoittaudu mukaan!

Työpajamme naiseudelle pe 10.3. klo 18:15-20:15. Paikkana on kaunis ja harmoninen Studio Aalto Tampereen Lapinniemessä.

Työpajan hinta 39€. Voit maksaa sen

  • MobilePaylla numeroon 33051 (Joogariina)
  • Ostamalla sen verkkokaupastani
  • Liikuntaeduin
Varaa paikkasi tunnille varausjärjestelmäni kautta.
Harjoitus sopii kaikille. Kaikki tarvittavat välineet löytyvät paikan päältä. Sinun ei tarvitse kuin tulla paikalle mukavissa vaatteissa.

Tervetuloa!