Marraskuun hyvinvointipaketti

29.10.2020
Posted in Hyvinvointi
29.10.2020 Joogariina

Lokakuun hyvinvointipaketin suosio yllätti iloisesti, joten rakensin vastaavan paketin myös marraskuulle. Joogat on suunniteltu erityisesti arjen hyvinvointia tukemaan. Lue alta lisää!

Marraskuussa valon määrä selvästi vähenee, ryhti lysähtää ja on vaikea löytää piristystä päiviin. Suunnittelin kaikille sopivan hyvinvointipaketin, josta voit löytää apua niin aamun rutiineihin ja kehon herättämiseen, pirteyden lisäämiseen kuin syvään yöuneen rauhoittumiseen.

Monet meistä tekevät nykyisin töitä kotoa käsin. Arkiliikunta työpaikalle ja kotiin on jäänyt pois ja työpäivä kuluu helposti paikallaan, ilman kunnon taukoja ja liikettä. Nämä tunnit on suunniteltu erityisesti kotitoimistolaisen hyvinvointia ajatellen.

Kiinnostaisiko yritystäsi tarjota työntekijöilleen hyvinvoinnin hetkiä, jotka auttavat myös uuden normaalin työssäjaksamiseen? Tai kiinnostuitko itse? Ota yhteyttä: riina@joogariina.fi.

Alla marraskuun paketin sisältö:

Marraskuun kotiharjoituspaketti

Marraskuun joogapakettiin olen käärinyt sinulle avuksi matkallesi erilaisia hyvinvointihetkiä:

  • Omat hyvinvointivinkkini pimeään aikaan
  • Päiväsi piristävä flow-jooga (60 min)
  • Hermostoa, kehoa ja mieltä rauhoittava yin-jooga (60 min)
  • Pranaa ja lämpöä lempeästi herättelevä flow-jooga (20 min)
  • Taukojooga (12 min)
  • Pehmeä alkukesän illassa kuvattu iltaharjoitus, jossa 15 min lempeitä asanoita ja 10-minuuttinen rentoutusharjoitus.

Tunnit voi marraskuun aikana tehdä koska tahansa ja niin monta kertaa kuin haluaa.

Olen ohjannut erilaisia yritys- ja harrasteryhmiä säännöllisesti reilun kahden vuoden ajan. Kaikissa ryhmissä on eri-ikäisiä ja -kuntoisia henkilöitä erilaisilla liikuntataustoilla ja olen tottunut mukauttamaan harjoitukset kaikille sopiviksi.

Tunnit on suunniteltu kehon liikkuvuuden ylläpitämisen ja työssäjaksamisen näkökulmasta. Jos kaipaat maton päällä voimakkaampaa “treeniä”, kerron mielellään myös muista tuntivaihtoehdoista.

Ota rohkeasti yhteyttä: riina@joogariina.fi