Tammikuun hyvinvointipaketti

23.12.2020
Posted in Hyvinvointi
23.12.2020 Joogariina

Tammikuun hyvinvointipaketti on täyttä törinää! Kehoa herätellään niin toiminnallisella harjoittelulla kuin ruuansulatusta boostaavalla flowlla. Lue alta lisää!

Monet meistä tekevät nykyisin töitä kotoa käsin. Arkiliikunta työpaikalle ja kotiin on jäänyt pois ja työpäivä kuluu helposti paikallaan, ilman kunnon taukoja ja liikettä. Nämä tunnit on suunniteltu erityisesti kotitoimistolaisen hyvinvointia ajatellen ja kaikille sopiviksi sekä kehon palautteluksi liikuntarutiinien pariin joulunpyhien jäljiltä.

Tammikuun tuntien erityismausteena on kehon herättely uuteen vuoteen pidempien pyhien jäljiltä. Etsimme matolla liikkuvuutta ja virtaavuutta. Flow-tunneilla huomio on ruuansulatuksessa ja mukana on myös kehonpainoharjoitustunti! Tammikuun hyvinvointipaketissa on mukana vieraileva opettaja: Anu Koskela, joka ohjaa sinulle 45-minuuttisen pilates- ja kehonpainoharjoittelutunnin. Tunnilla tehdään virtaavia ja dynaamisisa liikkuvuusharjoitteita. Ja tuttuun tapaan mukana myös yin-tunti.

Tammikuun harjoituksilla voit etsiä niin lisää elinvoimaa ja pirteyttä päivään, kuin tukea syvään yöuneen rauhoittumiseen.

Alla tammikuun paketin sisältö:

Tammikuun kotiharjoituspaketti

Tammikuun joogapakettissa on erilaisia hyvinvointihetkiä:

  • Koko kehoa lämmittävä ja avaava flow-jooga (60 min)
  • Hermostoa, kehoa ja mieltä rauhoittava yin-jooga (60 min)
  • Pilates & kehonpainoharjoittelu (40 min), jonka ohjaa sinulle Anu Koskela
  • Kierrä! Käännä! Väännä! -aineenvaihduntaa boostaava flow-jooga (30 min)
  • Taukojooga (15 min)

Tunnit voit tammikuun aikana tehdä koska tahansa ja niin monta kertaa kuin haluat.

Hyvintointipaketin hinta on 19€. Saat sen käyttöösi heti vuoden vaihduttua. Voit ostaa tutuin tavoin: MobilePay (numeroon 33051), Liikuntaeduin (Smartum, ePassi, Edenred, EazyBreak) tai ostamalla joogamatkan Joogariinan kaupasta. Paketin voit ostaa itselle tai lahjaksi.

Olen ohjannut erilaisia yritys- ja harrasteryhmiä säännöllisesti reilun kahden vuoden ajan. Kaikissa ryhmissä on eri-ikäisiä ja -kuntoisia henkilöitä erilaisilla liikuntataustoilla ja olen tottunut mukauttamaan harjoitukset kaikille sopiviksi. Tunnit on suunniteltu kehon liikkuvuuden ylläpitämisen ja työssäjaksamisen näkökulmasta. Jos kaipaat maton päällä voimakkaampaa “treeniä”, kerron mielellään myös muista tuntivaihtoehdoista. Ota rohkeasti yhteyttä: riina@joogariina.fi.

Entä kiinnostaisiko yritystäsi tarjota työntekijöilleen hyvinvoinnin hetkiä, jotka auttavat myös uuden normaalin työssäjaksamiseen? Ota yhteyttä: riina@joogariina.fi.