Maaliskuun hyvinvointipaketti

28.2.2021
Posted in Hyvinvointi
28.2.2021 Joogariina

Maaliskuussa alamme nostaa katsetta talven pimeydestä kevään valoa kohti. Mukana paketissa on taas 5 erilaista joogaharjoitusta – 15 minuutista yli tuntiin. 

Maaliskuun hyvinvointipaketin tunnit sopivat kaikille, mutta erityisesti ne on mietitty kotitoimistotyötä tekevän hyvinvoinnin tueksi ja kehon liikkuvuuden ylläpitämiseksi.

Puolituntisessa joogassa kohotamme sydämen tilaa kohti kevään valoa ja avaamme niin rintarankaa sydämen takana kuin rintakehän aluetta. Hartioiden happivartti on nimensä veroinen niskahartiaseudun elvyttäjä ja kylkien herättäjä etätyöpäivän tauoille. Good old keppijumppaa!
Jotta huomio ei vallan karkaa ylävartaloon, on paketissa mukana joulukuun paketista tuttu Liikettä lonkille -harjoitus lonkan alueen lämmittämiseen, voimistamiseen ja avaamiseen. Perinteitä kunnioittaen mukana ovat myös täysimittaiset flow- ja yin-joogatunnit. Pitkä flow on koko kehon harjoitus, jossa myös jalkojen isot lihakset pääsevät töihin. Myös yinissä siirrymme talven restoratiivisesta ajasta enemmän kohden kevättä ja sen lisääntyvää energiaa.

Olen ohjannut erilaisia yritys- ja harrasteryhmiä säännöllisesti reilun kahden vuoden ajan. Kaikissa ryhmissä on eri-ikäisiä ja -kuntoisia henkilöitä erilaisilla liikuntataustoilla ja olen tottunut mukauttamaan harjoitukset kaikille sopiviksi. Tunnit on suunniteltu kehon liikkuvuuden ylläpitämisen ja työssäjaksamisen näkökulmasta, eikä niille osallistuakseen tarvitse kokea itseäänn ”joogiksi” tai notkeaksi.

Toivon maaliskuun joogien tuovan energiaa päiviisi poikkeusolojen keskellä sekä rauhoittumista ja uskoa tulevaan hetkiin, silloin kun sitä tarvitaan.

Alla maaliskuun paketin sisältö:

Maaliskuun kotiharjoituspaketti

Maaliskuun joogapaketissa on erilaisia hyvinvointia tukevia harjoituksia:

  • Sydäntilan jooga, jossa huomio on rintarangassa ja rintakehässä (30 min)
  • Hartioiden happivartti (15 min)
  • Koko kehon flow-joogaharjoitus (60 min)
  • Puolituntinen lonkkien ja lantion alueen liikkuvuutta ja voimaa kehittävä harjoitus
  • Yin-jooga, jossa matkaamme kevättä ja esim. kylkien herättelyä kohden (60 min)

Tunnit voit maaliskuun aikana tehdä koska tahansa ja niin monta kertaa kuin haluat.

Hyvinvointipaketin hinta on 19€. Tunnit ovat käytössäsi heti kuun vaihduttua aina kuun loppuun asti. Voit ostaa ne tutuin tavoin: MobilePay (numeroon 33051), Liikuntaeduin (Smartum, ePassi, Edenred, EazyBreak) tai ostamalla joogamatkan Joogariinan kaupasta. Paketin voit ostaa itselle tai lahjaksi.

Jos kaipaat maton päällä voimakkaampaa “treeniä”, kerron mielellään myös muista tuntivaihtoehdoista. Ota rohkeasti yhteyttä: riina@joogariina.fi.

Entä kiinnostaisiko yritystäsi tarjota työntekijöilleen hyvinvoinnin hetkiä, jotka auttavat poikkeusolojen työssäjaksamiseen? Tällä hetkellä säännölliset yritysjoogatuntini pyörivät verkossa. Ota yhteyttä: riina@joogariina.fi.