Lavat ojennukseen!

19.9.2022 Joogariina

Huomio yläselän hyvinvointiin

Yläselän alueella on iso merkitys joogamatolla. Ei ole lainkaan yhdentekevää miten kädet liikkuvat, minne kyynärpäät asettuvat punnerrettaessa tai millainen selän asento on alaspäin katsovassa koirassa. Lapojen seudun tietoinen liikuttaminen ja linjaaminen saattaa myös helposti unohtua virtaavan joogatunnin aikana. Yläselän tuki on kuitenkin oleellinen osa kaikkia joogan asanoita, teit sitten soturi2:sta, kiertoliikkeitä tai chaturangaa, käsitasapainoista puhumattakaan. Oikein linjattu hartiaseutu pitää myös olkapääkivut loitolla ja helpottaa huomattavasti niska-hartiaseudun jumeja.

Workshop Studio Aallolla su 23.10.

Tämä 2-tuntinen on omistettu yläselän monipuoliselle liikuttamiselle ja voimistamiselle. Etenemme lämmittävistä liikkeistä kohti joogan perusasanoita ja myös käsitasapainojen perusteita. Päätämme tunnin pitkään loppurentoutukseen. Tunnin aikana varioimme asanoista kaikille sopivia versioita ja sinulla on mahdollisuus harjoitella myös käsitasapainoja. Tunnin jälkeen kehossa kohisee ja kiertoihisi on tullut uudenlaista tilaa. Harjoitus tuo lämpöä ja liikkuvuutta yläselkääsi ja parantaa ryhtiäsi.

Workshopia suositellaan joogeille, joilla on jo jonkin verran kokemusta dynaamisesta joogaharjoituksesta ja sitä myötä kyky hahmottaa oman kehon liikesuuntia. Tunnet joogan perusasanat ja ehkä myös omat haasteesi niissä, mutta mitenkään ”edistynyttä” harjoituksesi ei ole tarpeen olla. Kukin harjoittelee oman kehonsa ja joogamatkansa mukaisesti.

Tule mukaan!

Joogaamme Studio Aallossa Tampereella sunnuntaina 23.10. klo 15-17.

Tunnin hinta on 35€ ja voit maksaa sen

  • MobilePaylla numeroon 33051 (Joogariina)
  • Liikuntaeduin
  • Ostamalla sen verkkokaupastani
Lähetä kuitti maksustasi: riina@joogariina.fi.
Varaa paikkasi tunnille varausjärjestelmäni kautta. Varauksesi muuttuu sitovaksi to 20.10. Sen jälkeen voit vielä siirtää paikkasi ystävälle, jos estyt tulemasta.

Tervetuloa mukaan tutkimaan yläselän ihmeellistä maailmaa!