Kesän yin-jooga su 4.6.

7.5.2023 Joogariina

Kesän vuodenajan yin Studio Aallossa

Tervetuloa kiinalaisen lääketieteen 5 elementin ja vuodenajan teoriaan pohjautuville pitkille yin-joogatunneille! Ohjaan vuodenkierron aikana 5 vuodenajan yin-tuntia Tampereella Studio Aallolla. Kunkin harjoituksen pituus on 2 tuntia.

Kesän vuodenajan yin-joogan aika on su 4.6.2023 klo 18:30-20:30. Lue alta lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Kesä vuodenaikana

Kesä on vuodenajoista yangisin. Yang edustaa ulospäin suuntautumista, liikettä ja aktiviteettia. Kesän elementtinä roihuaa tuli. Se luo energiaa, kuumuutta ja innostusta. Elimistössämmekin roihuaa tuli, agni sara. Se on edellytys kaikelle luomiselle, ruoansulatukselle ja elämälle ylipäätään. Kaikki on liikkeessä ja tuli on liikkeellelaittava voima. Etenkin lämmöstä nauttiville tulen lämpö on ihanaa ja energisoivaa, mutta tuli on myös tuhoavaa, jos se on liian polttavaa.

Kesän aikaan moni tuntee elävänsä ”täysillä”. Silloin elämänvoima ja energia on huipussaan, kesän tunne ilo pulppuaa ja niin se saakin pulputa. Kesän sisäelinpari ovat sydän ja ohutsuoli. Kesällä voikin kulkea sydän avoimena ja vähän ”takki auki”. Jos kesällä on tunne, että elämä rullaa ilolla, intohimolla ja nauraen, on sydämen energia hyvässä tasapainossa. Sydämessä asuu myös Shen, yhteys muihin ja kesä onkin luonnostaan usein sosiaalista aikaa.

Kesän meridiaanilinjat kulkevat ylävartalon alueella ja tälle alueelle kohdentuu  myös kesän vuodenajan yiniset asanat.

Ilmoittaudu mukaan!

Joogaamme harmonisen kauniissa Studio Aallossa Tampereella sunnuntaina 4.6. klo 18:30-20:30.

Varaa paikkasi tunnille varausjärjestelmäni kautta. Jos tulet ystävän kanssa, varaathan 2 paikkaa. Varauksesi muuttuu sitovaksi to 1.6. Sen jälkeen voit vielä siirtää paikkasi ystävälle, jos estyt tulemasta.

Tunnin hinta on 35€ ja voit maksaa sen

  • MobilePaylla numeroon 33051 (Joogariina)
  • Liikuntaeduin
  • Ostamalla sen verkkokaupastani
Lähetä kuitti maksustasi: riina@joogariina.fi.
Harjoitus sopii kaikille. Käytämme tunnilla Studio Aallon laadukkaita varusteita. Sinun ei tarvitse kuin tulla paikalle mukavissa vaatteissa ja antaa tunnelman viedä mukanaan.

TERVETULOA NAUTTIMAAN KESÄN ILON ENERGIASTA YHDESSÄ!