Kesäjoogakassi!

10.6.2021 Joogariina

Kesän 2021 kesämenoihin olen pakannut sinulle mukaan joogakassin. Kassiin on pakattu 5 erilaista harjoitusta. Lisäksi se täydentyy sekä heinä- että elokuun alussa 2 joogatunnilla lisää!   

Säännöllinen joogaharjoitus katkeaa helposti kesällä ja etenkin loman ajaksi. Helposti ajattelee, että se vie aikaa tai on jotenkin vaivalloista järjestää. Joogasalille ei tee mieli kauniissa kesäsäässä ja paikkaan sidottu harjoitus estää kesäisen vapauden tunteen mennä sinne minne nenä näyttää. Moni meistä on kuitenkin oppinut jo poikkeusoloissa joogaamaan kotona ja muuallakin. Joogamatto ei vie paljon tilaa tarakalla tai peräkontissa ja se on helppo kantaa vaikka kainalossa pihamaalle. Kannustankin kesällä matalan kynnyksen joogaan! Harjoituksen ei tarvitse kestää yli tuntia tai olla kovin tavoitteellinen ollakseen riittävä, vaan lyhytkin joogahetki esim. aamussa aloittaa päivän ihan ”eri jalalla”.

Viime kesän tapaan olen kuvannut ulkona Suomen luonnossa kauneimmillaan sinulle kesäisen joogapaketin. Kesän joogakassiisi on pakattu monipuolisia harjoituksia. Joogaat sitten kotona, puistossa, laiturilla, kotipihassa, metsässä tai missä vain, toivon että tunneista löydät sinulle sopivan tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kaikki tunnit voit tehdä ilman apuvälineitä. Joogatiilistä, viltistä tai tyynyistä voi olla osassa tunneista apua esim. rentoutumiseen yin-asanoissa.

Kannustan sinua kesällä matalan kynnyksen joogaan

Kesäisessä joogakassissasi on 5 harjoitusta, joista kaksi on täyspitkiä tunnin joogatunteja, muut lyhempiä. Löydät kassista tunnin mittaisen virtaavan flow-joogan kukkivan omenapuun alla sekä rauhoittavan yin-joogan, jossa liikumme hyvin lempeästi. Kehon herättelyyn esim. aamuisin sopii hyvin puolituntinen flow. Kunnon joogahiet saat pintaan 30min. dynaamisella tunnilla, joka vahvistaa koko kehoa, keskittyen erityisesti coreen. Paketin kruunaa 20-minuuttinen värimeditaatio, jonka voit tehdä milloin vain, kaipaatpa sitten energiaa tai kierrosten laskemista. Nämä 5 harjoitusta ovat käytössäsi 31.8.2021 asti.

Lisäksi sekä heinä- että elokuun alussa kassi täydentyy kahdella uudella, n. 30 minuutin mittaisella harjoituksella. Heinä- ja elokuussa julkaistavista tunneista toinen on aina voimakkaampi ja dynaamisempi harjoitus, toinen liikkuvampi tai lempeämpi, sopien mainiosti esim. aamujoogaksi.

Tunnit sopivat kaikille, vaikkakin lyhyestäkin joogakokemuksesta on aina matolla hyötyä. Tämän vuoden pakettiin toivottiin myös dynaamista voimajoogaa, mutta tunteja voit tehdä myös helpotetusti ja pitää taukoja silloin, kun keho sitä kaipaa. Säädä joogaharjoitus aina oman päiväsi voimavarojen ja tuntemusten mukaan. Sama harjoitus voi olla tuntemuksiltaan eri päivinä aivan erilainen ja helle, niin ihanaa kuin onkin, vie myös voimia.

Kesäkassi

Joogapaketissa on 5 erilaista hyvinvointia tukevaa harjoitusta. Tunnit voit tehdä syyskuun alkuun asti koska tahansa ja niin monta kertaa kuin haluat.

  • Virtaava flow-jooga (60 min)
  • Lempeän liikkeen yin-jooga  (60 min)
  • Kehon ja mielen herättely (30 min)
  • High on Yoga Sweat! (30 min)
  • Värimeditaatio (20 min)

Lisäksi saat 2 uutta joogatuntia sekä heinä- että elokuun alussa, joista toinen on dynaamisempi harjoitus, toinen liikkuvampi tai lempeämpi, sopien mainiosti esim. aamujoogaksi.

Kesäjoogakassin hinta on 39€. Voit ostaa sen: MobilePay-maksulla (numeroon 33051), Liikuntaeduin (Smartum, ePassi, Edenred, EazyBreak) tai ostamalla kesäisen joogamatkan Joogariinan kaupasta.

Tervetuloa joogamatkalle! Toivottavasti kesäjoogat kulkevat matkassasi ympäri kauniin kotimaamme. Mielelläni näen myös postauksia, minne kaikkialle joogat ovat rantautuneet. Voit halutessasi käyttää somessa @joogariina-tägäystä 🙂