Joulun ajan yin

26.10.2022 Joogariina

Jouluinen yin-jooga Studio Aallossa

Jouluviikon alla, 4. adventin iltana, kääriydytään Aallolla jouluiseen yin-tunnelmointiin.

Joulun ajan yin-jooga on luvassa su 18.12. klo 18:30-20:30. Lue alta lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Talvi-illan rauhaa, pitkä yin-jooga ja kupponen teetä

Joulunalusaika on usein kiireistä. Monille jouluvalmistelut ja läheisten muistaminen joulun alla ovat tärkeitä asioita, joita ilman joulun odotus ei tunnu samalta. Muistathan kuitenkin joulun alla muistaa myös itseäsi!

Neljännen adventtisunnuntain iltana sinulla on mahdollisuus kääriytyä yin-joogan syleilyyn kauniin Studio Aallon rauhassa. Joogamatkan voit ostaa myös lahjaksi ystävällesi ja nauttia kallisarvoisesta yhteisestä ajasta. Studiolla on teetarjoilu ja pientä jouluista naposteltavaa. Ehkäpä joogamatkaamme säestää myös muutama kaunis joululaulu.

Ilmoittaudu mukaan!

Joogaamme harmonisen kauniissa Studio Aallossa Tampereella sunnuntaina 18.12. klo 18:30-20:30. Tunnin hinta on 35€ ja voit maksaa sen

  • MobilePaylla numeroon 33051 (Joogariina)
  • Liikuntaeduin
  • Ostamalla sen verkkokaupastani
Lähetä kuitti maksustasi: riina@joogariina.fi.
Varaa paikkasi tunnille varausjärjestelmäni kautta. Jos tulet ystävän kanssa, varaathan 2 paikkaa. Varauksesi muuttuu sitovaksi to 15.12. Sen jälkeen voit vielä siirtää paikkasi ystävälle, jos estyt tulemasta.
Harjoitus sopii kaikille. Käytämme tunnilla Studio Aallon laadukkaita varusteita. Sinun ei tarvitse kuin tulla paikalle mukavissa vaatteissa ja antaa tunnelman viedä mukanaan.

TERVETULOA NAUTTIMAAN JOULUISEN RAUHALLISESTA TUNNELMASTA!