2.12.2020 Joogariina

Joulukuun joogainen hyvinvointipaketti on valmis! Myös tiistaiset aamujoogat jatkuvat jouluun asti. Harjoitukset on suunniteltu erityisesti arjen hyvinvointiasi tukemaan. Lue alta lisää!

Monet meistä tekevät nykyisin töitä kotoa käsin. Arkiliikunta työpaikalle ja kotiin on jäänyt pois ja työpäivä kuluu helposti paikallaan, ilman kunnon taukoja ja liikettä. Nämä tunnit on suunniteltu erityisesti kotitoimistolaisen hyvinvointia ajatellen.

Olen ohjannut erilaisia yritys- ja harrasteryhmiä säännöllisesti reilun kahden vuoden ajan. Kaikissa ryhmissä on eri-ikäisiä ja -kuntoisia henkilöitä erilaisilla liikuntataustoilla ja olen tottunut mukauttamaan harjoitukset kaikille sopiviksi. Tunnit ja aamujoogat on suunniteltu kehon liikkuvuuden ylläpitämisen ja työssäjaksamisen näkökulmasta. Jos kaipaat maton päällä voimakkaampaa “treeniä”, kerron mielellään myös muista tuntivaihtoehdoista. Ota rohkeasti yhteyttä: riina@joogariina.fi

Joulukuun joogapaketissa on apuja niin aamun rutiineihin ja kehon herättelyyn kuin täsmätunteja niska-hartia -seudulle sekä liikettä lonkille! Joulukuun joogapakettiin on kääritty myös vierailija: oma opettajani Kirsi Tikka, joka ohjaa sinulle 45-minuuttisen flow-joogan 🙂 Eikä tässäkään kuussa yin-joogaa ole unohdettu: mukana on tunnin mittainen yin-harjoitus.

Alla joulukuun joogapaketin sisältö:

Joulukuun kotiharjoituspaketti

Joulukuun joogapakettiin olen käärinyt sinulle avuksi matkallesi erilaisia hyvinvointihetkiä:

  • 45 min. erityisesti rankaa ja hartioita avaava flow-jooga, jonka ohjaa sinulle oma opettajani Kirsi Tikka
  • Tunnin mittainen yin-jooga hermoston, kehon ja mielen rauhoittamiseen
  • Liikettä lonkille -puolituntinen
  • Herkkua hartioille -puolituntinen
  • Hyvää huomenta! aamuihin tai tauoille sopivan 25 min.

Tunnit voit joulukuun aikana tehdä koska tahansa ja niin monta kertaa kuin haluat.

Joulukuun aamujoogat

Ehdit hyvin vielä mukaan myös joulukuun online-joogiin! Joogaamme tiistaisin klo 8-8:30 ja kaikki tunnit ovat tallenteina osallistujien käytössä ensi vuoden puolelle.

Sekä joogapaketin että aamujoogien hinta on 15€. Voit ostaa tutuin tavoin: MobilePay (numeroon 33051), Liikuntaeduin (Smartum, ePassi, Edenred, EazyBreak) tai ostaa joogamatkan Joogariinan kaupasta.

Entä kiinnostaisiko yritystäsi tarjota työntekijöilleen hyvinvoinnin hetkiä, jotka auttavat myös uuden normaalin työssäjaksamiseen? Ota yhteyttä: riina@joogariina.fi.