Joogapiknikin aika!

7.5.2023 Joogariina

Mikä on varma kesän merkki? No tietenkin Joogapiknik Haagan Kauppalanpuistossa! Lue alta lisää tästä hyvänmielen kesäkauden startista 🙂

Joogapiknik

Joogapiknik, kuten nimikin sanoo, yhdistää joogan ja kesäisen piknikin. Jo ensimmäisestä kerrasta lähtien meitä on ollut koolla mahtavan moninainen porukka joogan, hyvän ravinteikkaan ruuan ja kesäisen yhdessäolon ystäviä. Piknikillä ei keskitytä asanaan tai tekniikkaan, vaan fiilistellään kesää ja ystäviä.

Järjestän joogapiknikin nyt 4. kertaa yhdessä Katarina Furstenborgin kanssa. Katarinan löydät somesta @lettucedate -tilin takaa. Kun Katarina aikanaan soitti ehdotti yhteistyötä, emme tunteneet toisiamme, mutta hän oli tunnelmoinut instagram-tililläni ulkojoogakuvia. Katarina ajatteli, että olisi hienoa järjestää hyvinvoinnin ja hyvän mielen ulkotapahtuma, joka yhdistää joogan ja ruoan. Intuitio sai hänet tarttumaan puhelimeen ja soittamaan. Siitä lähti ajatus yhteisestä joogapiknikistä ja eipä aikaakaan kun meillä oli jo yhteiset sävelet valmiina.

Osalle joogapiknik on jo perinne, mutta mukana on aina myös ekakertalaisia, hyvin vaihtelevalla joogataustalla. Moni aiemmin mukana ollut on jo pitkin kevättä kysynyt: ”onhan tänäkin vuonna joogapiknik ja joko sen voi varata?” No kyllä ja nyt voi!

Tapahtumalle on oma sivunsa ja sen löydät täältä: Joogapiknik Kauppalanpuistossa. Sivulta löydät kaikki tarvittavan infon mm. sisällöstä, hinnasta ja ilmoittautumisesta. Tällä kertaa mukanamme on myös Foodin, joka muistaa osallistujia goodie bagilla, josta löytyy niin uutuuksia kuin heidän pitkäaikaisia suosikkituotteitaan.

Joka kerta meitä on siunattu aurinkoisella säällä ja siihen vahvasti luotamme nytkin! Jos kuitenkin toisin kävisi, saa piknikeväät noutaa Haagasta etukäteen, siirrämme joogan verkkoon ja levitämme joogamatot olohuoneisiin.

Joogapiknik 1.6. – tervetuloa juuri sinä!

Joogapiknikin tunnelma on iloinen ja välitön, niin kuin kesäkin. Nyt ei puristeta mailaa, vaan iloitaan ja nostetaan malja kesälle. Katarina ja Riina toivottavat juuri sinut lämpimästi tervetulleeksi tähän yhteiseen kesän starttiin!

Kuvissa on tunnelmia viime vuoden piknikiltä.

PS:

Olemme järjestämässä marraskuussa Katarinan kanssa myös yhteisen retriitin, josta kuulet sitten kesän rientojen jälkeen lisää.