LOPPUKESÄN AFTER WORK

joogapiknik kauppalan-
puistossa

Tervetuloa joogaamaan puistossa yhteisen joogan ja piknikin parissa!
Works

Miltä kuulostaisi loppukesän ilta puistossa joogaten ja sen jälkeen hyvästä seurasta, laadukkaasta piknikistä ja illasta yhdessä nauttien? Tule mukaan joogapiknikille 13.8.!

Mikä on joogapiknik?

Järjestän yhteistyössä Katarina Furstenborgin (@veganbymusi) kanssa jo toisen joogapiknikin Haagan Kauppalanpuistossa pe 13.8. klo 17 alkaen! Toukokuinen joogapiknik oli supersuosittu ja sai huippuhyvää palautetta, joten päätimme järjestää sille jatkoa. Yhteinen after work aloitetaan kesäisen virtaavalla hyvänmielen flow-joogaharjoituksella (klo 17-18:15) ja sen jälkeen katamme yhteisen piknikin ilta-aurinkoon.

Tällä kertaa voit valita kahdesta eri evässetistä. Kokonaisuus sisältää 75-minuuttisen joogan, piknikeväät ja ekologiset ruokailuvälineet. Tarvitset mukaasi vain oman joogamaton, sään mukaiset vaatteet, vesipullon ja perjantaifiiliksesi mukaiset piknik-juomat. Lue alta lisää eri vaihtoehdoista (ja kyllä vain: kuvat ovat Katarinan annoksista!).

Ravinteikkaat piknik-eväät

Piknikillä makunystyröitäsi hemmotellaan lehtikaali caesarsalaatilla, jossa on paahdettua savutofua, mustaa riisiä, kesäkurpitsaa sekä punajuurihummusta. Jälkkärinä on omenainen chia-puuro kanelilla, kardemummalla, paahdetuilla pähkinöillä ja kakaonibseillä. Näillä ruokaisilla eväillä saat varmasti vatsasi täyteen ja hymyn kasvoille. Tämän kokonaisuuden hinta on 30€ (sis. alv).

Jos haluat vielä tuhdimman eväspaketin, josta riittää myös kotiin viemistä, joko iltapalaksi tai seuravan aamun aamupalaksi, saat pakettiisi lisäksi kielen mennessään vievän herukkalakritsi-smoothien sekä siemenleipää valkopaputahnalla ja kanttarelleilla. Tämän setin hinta on 40€ (sis. alv).

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä. Voit maksaa joogapiknikin suoraan Joogariinan MobilePay-numeroon 33051 tai lunastaa lippusi verkkokaupasta.

Paikkoja on rajatusti, joten ilmoittauduthan hyvissä ajoin (napista alla). Sitovat ilmoittautumiset ja maksut toivomme ke 11.8. klo 21 mennessä. Ilmoitathan mahdolliset allergiat: riina@joogariina.fi.

Sateen sattuessa siirrämme tapahtuman verkkoon ja voit noutaa ruokakassisi sovitusta paikasta ennen tuntia. Jos olet estynyt osallistumasta, voit luovuttaa paikkasi kaverille.

Kaiken takana on rakkaus lajiin – Katarinan luovuus keittiössä ja Riinan uteliaisuus matolla

Raaka-aineiden puhtaus ja alkuperä ovat vahva osa Katarinan ruokakonseptia. Hän käyttää annoksissaan mahdollisimman paljon luomua ja suomalaisia raaka-aineita. Raaka-ainehankinnat perustuvat myös sesonkiruoka-aineisiin, mikä takaa raaka-aineiden tuoreuden. Lue lisää Katarinan ruoka-ideologista linkin artikkelista.

Riinan tunnit ovat lempeän kannustavia. Kukaan ei aseta odotuksia eikä vaatimuksia joogallesi – paitsi sinä itse. Joka kerta voit valita, millä tavoin harjoitustasi lähestyt. Joskus on tarpeen haastaa, joskus höllätä jalkaa kaasulta. Riinan polusta joogaopettajaksi sekä hänen tavastaan opettaa voit lukea puolestaan täältä.

Tavataan puistossa!

Works