KESÄINEN AFTER WORK

joogapiknik kauppalan-
puistossa

Tervetuloa joogaamaan puistossa yhteisen joogan ja piknikin parissa!
Works

Miltä kuulostaisi alkukesän ilta puistossa joogaten ja sen jälkeen hyvästä seurasta, laadukkaasta piknikistä ja illasta yhdessä nauttien? Tule mukaan joogapiknikille 9.6.!

Mikä on joogapiknik?

Järjestämme yhdessä Katarina Furstenborgin (@lettucedate) kanssa jo kolmatta kertaa suositun joogapiknikin Haagan Kauppalanpuistossa to 9.6. klo 17 alkaen! Yhteinen after work aloitetaan kesäisellä reilun tunnin flow-joogaharjoituksella (klo 17 alkaen) ja sen jälkeen katamme yhteisen piknikin ilta-aurinkoon.

Tällä kertaa voit valita kahdesta eri evässetistä. Kokonaisuus sisältää joogan, piknikeväät ja ekologiset ruokailuvälineet. Tarvitset mukaasi vain oman joogamaton, sään mukaiset vaatteet, vesipullon ja halutessasi piknik-juomat. Lue alta lisää eri vaihtoehdoista (kuvat ovat elokuisen piknikin herkkuannoksista).

Ravinteikkaat piknik-eväät

Piknikillä makunystyröitäsi hemmotellaan välimerenhenkisellä salaatilla. Se sisältää tomaattimarinoitua tofua, kvinoaa, rucolaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja, misopaahdettua munakoisoa, kurkkua, paahdettuja manteleita ja pestoa.

Jälkkärinä on chia-puuro raparperimansikkahillolla ja mulperimarjoilla. Näillä ruokaisilla ja laadukkailla eväillä saat varmasti vatsasi täyteen ja hymyn kasvoille. Tämän kokonaisuuden hinta on 30€ (sis. alv).

Jos haluat vielä tuhdimman eväspaketin, josta riittää myös kotiin viemistä vaikka aamupalaksi, saat pakettiisi lisäksi kielen mennessään vievän suklaasmoothien sekä siemennäkkäriä cashew-juustotahnalla. Tämän setin hinta on 42€ (sis. alv). NAMS!

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä. Voit maksaa joogapiknikin suoraan Joogariinan MobilePay-numeroon 33051 tai lunastaa lippusi verkkokaupasta.

Paikkoja on rajatusti, joten ilmoittauduthan hyvissä ajoin (napista alla). Sitovat ilmoittautumiset ja maksut viimeistään su 5.6. klo 21 mennessä. Ilmoitathan mahdolliset allergiat: riina@joogariina.fi.

Sateen sattuessa siirrämme tapahtuman verkkoon ja voit noutaa ruokakassisi sovitusta paikasta ennen tuntia. Jos olet estynyt osallistumasta, voit luovuttaa paikkasi kaverille.

Kaiken takana on rakkaus lajiin – Katarinan luovuus keittiössä ja Riinan uteliaisuus matolla

Raaka-aineiden puhtaus ja alkuperä ovat vahva osa Katarinan ruokakonseptia. Hän käyttää annoksissaan mahdollisimman paljon luomua ja suomalaisia raaka-aineita. Raaka-ainehankinnat perustuvat myös sesonkiruoka-aineisiin, mikä takaa raaka-aineiden tuoreuden. Lue lisää Katarinan ruoka-ideologista linkin artikkelista.

Riinan tunnit ovat lempeän kannustavia. Kukaan ei aseta odotuksia eikä vaatimuksia joogallesi – paitsi sinä itse. Joka kerta voit valita, millä tavoin harjoitustasi lähestyt. Joskus on tarpeen haastaa, joskus höllätä jalkaa kaasulta. Riinan polusta joogaopettajaksi sekä hänen tavastaan opettaa voit lukea puolestaan täältä.

Tavataan puistossa!

Works