Joogan alkeet -verkkokurssi

20.12.2020
Posted in Hyvinvointi
20.12.2020 Joogariina

Kaipaatko tukea joogan ja itsenäisen kotiharjoituksen aloitukseen? Oletko vasta-alkaja tai ehkä pitkän tauon jälkeen joogan pariin palaaja? Kuvasin Joogan alkeet -kurssin, joka voi toimia apuna mattoharjoituksen aloittamiseen.

Joogan alkeet -verkkokurssi sisältää yli 4,5 tuntia opastusta joogan asanoihin ja perusteisiin. Se koostuu yhteensä 9 erimittaisesta videosta: n. 10 minuutista aina 45 minuuttiin. Kurssi keskittyy joogan perusasentojen eli asanoiden oppimiseen oikeilla linjauksilla, lihastuella ja hengitystekniikalla.

Kyseessä on siis fyysiseen joogaharjoitukseen keskittyvä kokonaisuus, videoilla ei juurikaan käsitellä joogafilosofiaa tai joogan historiaa. Asanaharjoitus on kuitenkin vain pieni osa joogaa, mutta useimmille meistä se, jonka tiedämme ja tunnistamme joogaksi. Fyysisen joogan myötä saattaa jooginen elämäntapa ja jooga laajemminkin alkaa kiinnostaa ja kerron mielellään lisätietoja ja kirjasuosituksia mukaan joogan polulle!

Joogan alkeet

Kurssi rakentuu seuraavista osista:

  • Johdanto kurssille ja joogaan (sisältää mm. opastuksen joogaharjoituksessa käytettäviin bandhoihin eli lukkoihin, hengitykseen, ranteita joogaan lämmittäviä liikkeitä sekä tarinaa hyödyllisistä apuvälineistä asanoiden tueksi)
  • Aurinkotervehdys
  • Seisoma-asanat
  • Nelinkontin ja säärien varassa tehtävät asanat sekä erilaiset lankut
  • Yhden jalan tasapainoliikkeet
  • Taaksetaivutukset
  • Istuen tehtävät asanat
  • Selinmakuulla tehtävät liikkeet
  • Yhteenveto ja ohjeet itsenäiseen harjoitteluun

Käytyäsi kurssin läpi voit alkaa yhdistää asanoita eri videoilta ja asanaperheistä, luoden yhtenäisempiä harjoituksia. Annan tähän ohjeet viimeisellä videolla. Videot ovat käytössä vuoden ajan. Voit tehdä harjoituksia kokonaan tai osittain niin monta kertaa ja niin usein kuin haluat.

Tämä kurssi sopii sinulle, joka olet perusterve ja kaipaat apua joogan aloitukseen, pitkän joogatauon jälkeen tai muuten virkistää muistiasi. Sinun ei kuulu olla valmiiksi voimakas tai notkea, mutta jooga voi auttaa sinua matkalla niitäkin kohden. Mikäli et ole perusterve, konsultoithan aina ensin lääkärisi kanssa, millainen liikunta tai joogaharjoitus sinulle sopii.

Joogan alkeet -kurssin hinta on 29€. Voit maksaa sen: MobilePay (numeroon 33051), Liikuntaeduin (Smartum, ePassi, Edenred, EazyBreak, maksupaikka Joogariina) tai ostaa joogamatkan Joogariinan kaupasta. Jos ostat muuta reittiä kuin verkkokaupasta, lähetäthän kuitin ostostasi riina@joogariina.fi niin lähetän sinulle linkin ja salasanan joogaharjoituksiin.

Voit ostaa kurssin myös lahjaksi 🙂 Teen mielelläni sinulle kurssista lahjakortin tai voin myös lähettää kurssin suoraan antamaasi sähköpostiin.