Huhtikuun hyvinvointipaketti

30.3.2021
Posted in Hyvinvointi
30.3.2021 Joogariina

Huhtikuussa kuunnellaan tarkalla korvalla kehoa ja mieltä. Haastetaan itseämme valon ja yang-energian lisääntyessä dynaamisen joogan kautta, mutta myönnetään myös rehellisesti, jos kevätväsymys on ottanut niskalenkin ja annetaan silloin lupa ja tilaa akkujen lataukselle. 

Huhtikuun hyvinvointipaketin tunnit sopivat kaikille, mutta erityisesti ne on mietitty kotitoimistotyötä tekevän hyvinvoinnin tueksi ja kehon liikkuvuuden ylläpitämiseksi. Mukana paketissa on nyt myös toivottu dynaamisempi ja voimakkaampi harjoitus, mutta tuntia voi keventää ja helpottaa annettujen vaihtoehtojen kautta.

Huhtikuun mausteena on mukana kollegani Outi-Maijan reilun tunnin mittainen ylävartaloa ja käsiä lempeästi hoitava harjoitus, joka rentouttaa myös autuaasti kasvojen ja kaulan lihakset. Miten usein tuleekaan purtua tiedostamattaan hampaita yhteen!

Outi-Maija Itkonen on kuunteleva, mutta päättäväinen opettaja, jonka pohjakoulutus fysioterapeuttina ohjasi hänet ensin joogaopettajan perusopintoihin (RYT200) Villa Mandalassa ja tällä hetkellä Outi opiskelee 300 tunnin joogaopettajan jatkokoulutusta. Musiikki ja laulaminen on myös hänen intohimonsa ja musiikintekijän luovuus näkyy myös Outi-Maijan harjoituksissa. Lämmin suositus Outin tunneille!

Huhtikuun joogapaketista löydät lisäksi täsmätunnit aamun avaukseen tai muuhun hetkeen, missä tarvitset herättelyä, Move your hips- tunnilla öljytään lonkkia ja dynaamisessa harjoituksessa prana ja hiki virtaa! Yhdistämällä dynaamisen tunnin sekä 45-minuuttisen yin-joogan saat tehtyä oman YinYang-harjoituksen, jos kaipaat pidempää joogatuntia. Huhtikuun tunneilla on mukana myös allergia-oireita helpottavia sekä lämpöä nostattavia hengitysharjoituksia, tilanteen mukaan avuksi arkeesi.

Olen ohjannut erilaisia yritys- ja harrasteryhmiä säännöllisesti reilun kahden vuoden ajan. Kaikissa ryhmissä on eri-ikäisiä ja -kuntoisia henkilöitä erilaisilla liikuntataustoilla ja olen tottunut mukauttamaan harjoitukset kaikille sopiviksi. Tunnit on suunniteltu kehon liikkuvuuden ylläpitämisen ja työssäjaksamisen näkökulmasta, eikä niille osallistuakseen tarvitse kokea itseäänn ”joogiksi” tai notkeaksi.

Toivon että huhtikuun joogat luovat uskoa poikkeusolojen väliaikaisuuteen ja tuovat energiaa, iloa ja jaksamista valostuviin kevätpäiviisi.

Alla huhtikuun paketin sisältö:

Huhtikuun kotiharjoituspaketti

Huhtikuun joogapaketissa on 5 erilaista hyvinvointia tukevaa harjoitusta:

  • Ylävartalopainotteinen lempeän dynaaminen joogaharjoitus (65 min), jonka ohjaa sinulle Outi-Maija Itkonen
  • Aamun avaus -tunti (35 min)
  • Move your hips! (30 min)
  • Taatusti lämmittävä dynaaminen flow-jooga (35 min)
  • Palauttava yin-jooga (45 min)

Jos kaipaat oikein kunnon pitkää harjoitusta, voit yhdistää dynaamisen tunnin sekä yin-joogan yhdeksi tunniksi. Tunnit voit huhtikuun aikana tehdä koska tahansa ja niin monta kertaa kuin haluat.

Hyvinvointipaketin hinta on 19€. Tunnit ovat käytössäsi heti kuun vaihduttua aina kuun loppuun asti. Voit ostaa ne tutuin tavoin: MobilePay (numeroon 33051), Liikuntaeduin (Smartum, ePassi, Edenred, EazyBreak) tai ostamalla joogamatkan Joogariinan kaupasta.

Huhtikuun spesiaalina voit tilata joogapaketin lisäksi tyylikkään kierrätetyn joogakassin

Yhteishintaan 30€ voit tilata joogapaketin sekä Joogariinan ”Aurinkoa asanaan” -kangaskassin. Kassi on tehty kierrätetystä puuvillasta, se on väriltään kauniin ruosteenpunainen raikkaalla valkoisella painatuksella.

Maksutavat samat kuin yllä, tosin kassia et voi maksaa liikuntaeduin. Lähetä kuitin mukana osoitteesi, niin saat kassin kotiin postitettuna huhtikuun puolivälin jälkeen.

 

Jos kaipaat maton päällä voimakkaampaa “treeniä”, kerron mielellään myös muista tuntivaihtoehdoista. Ota rohkeasti yhteyttä: riina@joogariina.fi.

Entä kiinnostaisiko yritystäsi tarjota työntekijöilleen hyvinvoinnin hetkiä, jotka auttavat poikkeusolojen työssäjaksamiseen? Tällä hetkellä säännölliset yritysjoogatuntini pyörivät verkossa. Ota yhteyttä: riina@joogariina.fi.