Talvi-illan Yin ja Yoga Nidra

1.12.2021 Joogariina

Talvi-illan rauhaa, pitkä yin-jooga ja kupponen teetä

Joskus onnen avaimet on hyvin yksinkertaiset. Tässä perjantai-illan joogassa sinulla on lupa hengähtää oman hyvinvoinnin ja latautumisen ääreen. Rauhallinen yin-jooga ja viikonloppuun lataava joogin uni sopivat erinomaisesti sydäntalveen ja kehomielen palautumiseen työviikosta.  Joogamatkan voit ostaa myös lahjaksi ystävällesi ja nauttia kallisarvoisesta yhteisestä ajasta. Tunnin voit maksaa myös liikuntaeduin.
Teemme 2-tuntisen harjoituksen, jossa nautimme rauhoittavasta yin-joogasta ja päätämme yin-matkan akkuja lataavaan Yoga nidraan, joogin uneen. Käytämme studion kauniita ja laadukkaita apuvälineitä yin-matkan tukena. Harjoitus sopii kaikille.
Studiolla on tarjolla teetä.

Mikä ihmeen Yoga Nidra?

Jooga nidra, ”joogin uni”, on tila hereillä olon ja unen välimaastossa. Sen sanotaan olevan täysi tietoisuus kaikkien unen vaiheiden läpi. Se on ikään kuin keino käydä läpi kaikki unen vaiheet, samalla kun olet niistä kuitenkin syvästi tietoinen ja koko ajan hereillä. Yoga Nidran avulla annamme tietoisuutemme laajentua ja syventyä.

Yoga Nidra on syvärentouttava tila, joka yhtä aikaa palauttaa ja herättelee kehon ja mielen energioita. Jooga nidra on ohjattu harjoitus, jossa sanallisten mielikuvaharjoitusten kautta kuljetaan kohti syvää rentouden tilaa. Harjoitus johdattaa meditatiiviseen tilaan, jossa pääsee rentoutumaan niin emotionaalisesti, mielen tasolla kuin fyysisestikin. Yoga Nidra voi auttaa ylivirittynyttä ja kuormittunutta mieltä palautumaan. Se voi myös parantaa nukahtamista ja unenlaatua.

Ilmoittaudu mukaan!

Varaa paikkasi tunnille:
https://slotti.fi/booking/joogariina/
Jos tulet yhdessä ystävän kanssa, varaathan 2 paikkaa.
Harjoituksen hinta on 29€ (sis. alv 10%).
Voit ostaa tunnin
1) Mobilepay-maksulla numeroon 33051 (Joogariina)
2) Joogariinan kaupasta
3) Liikuntaeduin. Olethan silloin yhteydessä (riina@joogariina.fi)