Haagan syyskausi

14.8.2022 Joogariina

Joogan viikkotuntien syyskausi Haagassa starttaa 24.8.

Syksyllä 2022 pääset joogaamaan kanssani aiempien vuosien tapaan myös Haagassa. Paikka on Elsebo, joka sijaitsee osoitteessa Kylätie 15, Halsinki. Joogaamme viikottain niin flow- kuin yin-ryhmien kanssa. Lue alta lisää ja ilmoittaudu mukaan – muutama paikka on vielä vapaana syksyn ryhmiin!

Viikkotuntini Haagassa

Vinyasa Flow – ke klo 18:00 (75 min)

Flow-jooga on ns. dynaamista joogaa ja siinä harjoituksen rakenne voi vaihdella tunnista ja teemasta riippuen paljonkin. Flow-jooga lisää niin kehon voimaa kuin liikkuvuuttakin. Joskus tunnit ovat nopeampitempoisia, liikkuen virtaavammin, joskus asanoissa viivytään pidempään. Siihen sisältyy kuitenkin aina kehon ja mielen valmistelu tulevaan harjoitukseen ennen dynaamisempaa osiota, jossa tehdään esimerkiksi erilaisia aurinkotervehdyksiä ja hengityksen rytmittämiä ”flow”-sarjoja asanoista toiseen – jokaisen oman tason mukaan. Loppuosa harjoituksesta rauhoitutaan kehoa avaaviin ja rauhoittaviin asanoihin ja lopun rentoutukseen. Flow-tunnin jälkeen olosi voi olla fyysisesti väsynyt, mutta samalla latautunut ja virkistynyt.

Rakennan tunnit niin, että niissä on variaatioita niin vasta-alkajille kuin pidempään jooganneille. Tunnelma tunneilla on välitön ja iloinen. Jokainen tekee omaa harjoitustaan ja ryhmän voima ja energia kannattelee joka joogia.

Yin-jooga – ke klo 19:30 (75 min)

Yin-jooga on kehoa ja mieltä palauttava ja ”lataava” harjoitus. Siinä etsiydytään kaikessa rauhassa rauhoittaviin jooga-asanoihin, joissa pyrimme tekemisen sijaan pysähtymään ja kääntämään huomion omaan itseen. Asennoissa viivytään vähintään 2 minuuttia, joskus jopa 10 minuuttia eli annamme kehon ja mielen levätä rauhassa, antaen myös hermostollemme tilaa tottua asentoihin. Yinissä käytetään usein apuna joogatiiliä ja -vöitä sekä tyynyjä, joiden avulla kehoa tuetaan turvallisesti kohti rentoutta. Yin-harjoituksen jälkeen olo on usein seesteinen ja raukea ja tunnet, miten elinvoima on palannut virtaamaan kehoon.

Workshopit / muut tunnit

Säännöllisten viikkotuntien lisäksi pidän aika ajoin Helsingissä yksittäisiä workshopeja ja erikoistunteja. Näitä olen viime aikoina pitänyt  niin Elsebossa kuin YogaBasella Vallilassa. Toiveista tottakai ohjaan muuallakin. Mielellään kuuntelen myös toiveitasi, eli jos sinulla on mielessä jokin toive tunnin tai workshopin teemasta tai jos haluat vaikkapa räätälöidyn joogatunnin kaveriporukalle tai kollegoille, niin ole rohkeasti yhteydessä! Minut tavoitat esim. sähköpostilla (riina@joogariina.fi) tai puhelimitse: 040-8444235.

Hinnat

Haagan viikkotuntien ja joogakorttien hinnat (erikoistuntien hinnat ilmoitetaan erikseen, mutta voit käyttää joogakorttiasi halutessasi osamaksuna myös niihin):

  • Kertamaksu 15€ (13€)
  • 5 kerran joogakortti 73€ (63€)
  • 10 kerran joogakortti 140€ (125€)

Suluissa olevat alennetut hinnat koskevat opiskelijoita, työttömiä, vanhempainvapaalla olevia ja eläkeläisiä. Näytäthän alennukseen oikeuttavan kortin ekalla joogakerralla. Jos hinnat muuten tuntuvat maksukykyysi liian korkeilta, ole rohkeasti yhteydessä ja sovitaan hinta. Jooga ei ole rikkaiden etuoikeus vaan tarkoitettu kaikille.

Kortin voit ostaa MobilePaylla (numeroon 33051 – Joogariina), kortti- tai käteismaksulla paikan päällä, liikuntaeduin (Smartum, Edenred, ePassi, EazyBreak, toimipaikka Joogariina) tai verkkokaupastani. Jos ostat kortin etukäteen (mikä suositeltavaa, koska ensimmäisillä tunneilla on aina vähän ruuhkaisempaa), lähetäthän kuitin minulle (riina@joogariina.fi), niin kirjoitan kortin sinulle valmiiksi.

Varaa paikkasi tunneille!

Tervetuloa mukaan – tunneillani joogaavat yhdessä niin pidempään matolla jooganneet kuin tuoreemmatkin joogit!

Ajantasaisen tiedon tunneistani löydät kotisivujeni tuntikalenterista. Suora linkki varausjärjestelmään tässä. Voit varata kerralla useita tunteja. Huomaa, että saat jokaisesta varauksesta erillisen vahvistussähköpostin, joka sisältää linkin mahdollista peruutusta varten, joten säilytäthän viestit. Saat muistutuksen varaamastasi tunnista sähköpostiin myös 24h ennen tunnin alkua. Viikkotuntien varaus muuttuu sitovaksi 3t ennen tunnin alkua.

Aurinkoa asanaan ja sydämellisesti tervetuloa joogamatkalle kanssani!