KESÄINEN AFTER WORK

joogapiknik kauppalan-
puistossa

Tervetuloa nauttimaan yhdessä kesäisestä joogasta ja piknikistä!
Works

Miltä kuulostaisi alkukesän ilta puistossa joogaten ja sen jälkeen hyvästä seurasta, laadukkaasta piknikistä ja illasta yhdessä nauttien? Jos kiinnostuit, lähde mukaan joogapiknikille Haagaan keskiviikkona 5.6.!

Mikä on joogapiknik?

Järjestämme yhdessä Katarina Furstenborgin (@lettucedate) kanssa jo 5. kerran suositun joogapiknikin Haagan Kauppalanpuistossa ke 5.6. klo 17 alkaen! Yhteinen after work aloitetaan kesäisellä reilun tunnin flow-joogaharjoituksella (klo 17 alkaen) ja sen jälkeen katamme yhteisen piknikin ilta-aurinkoon.

Tälläkin kerralla voit valita kahdesta eri evässetistä. Hinta sisältää joogan, luomupiknikeväät ja ekologiset, maatuvat ruokailuvälineet. Tarvitset mukaasi vain joogamaton, sään mukaiset vaatteet, vesipullon ja haluamasi piknik-juomat.

Jokainen osallistuja saa myös pari herkkua Foodinilta. Foodie on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo luomuelintarvikkeita ja luonnontuotteita missiolla ”Parempaa ruokaa paremmalle huomiselle”.

Lue alta lisää eri vaihtoehdoista (kuvat ovat Katarinan kokkaamista esimerkkiannoksista).

Ravinteikkaat piknik-eväät

Piknikillä makunystyröitäsi hemmotellaan välimerenhenkisellä salaatilla. Se sisältää Provence-marinoitua tomaattitofua, kvinoa, rukolaa, aurinkokuivattuja tomaatteja, misopaahdettua munakoisoa, varhaiskaalisalaattia, kurkkurullia, paahdettuja manteleita ja yrttikastiketta.

Jälkkärinä on kinuskinen raakakakkuleivos raparperimansikkahillolla ja mulperimarjoilla. Näillä ruokaisilla ja laadukkailla eväillä saat varmasti vatsasi täyteen ja hymyn kasvoille.

Tämän kokonaisuuden hinta on 35€ (sis. alv).

Jos haluat tuhdimman eväspaketin, josta riittää myös kotiin viemistä vaikka aamupalaksi, saat pakettiisi lisäksi herkullisen Turmeric Gold smoothien mangolla, chai-mausteilla ja lakritsilla sekä siemennäkkäriä porkkana-inkiväärihummuksella.

Tämän setin hinta on 45€ (sis. alv).

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautumiset alla olevasta napista:

Maksu: Joogapiknik maksetaan ennakkoon laskulla.

Paikkoja on rajatusti, joten ilmoittauduthan hyvissä ajoin. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään su 2.6. klo 21 mennessä. Tämänkin jälkeen voit ilmoittautua jos tilaa on, mutta emme voi taata että saat kaikki piknikiin kuuluvat ruoat.

Ilmoitathan mahdolliset allergiat: riina@joogariina.fi.

Sateen sattuessa jooga siirtyy verkkoon, mutta voit noutaa ruokakassisi sovitusta paikasta ennen tuntia. Jos olet estynyt osallistumasta, voit luovuttaa paikkasi kaverille.

Kaiken takana on rakkaus lajiin – Katarinan luovuus keittiössä ja Riinan uteliaisuus matolla

Raaka-aineiden puhtaus ja alkuperä ovat vahva osa Katarinan ruokakonseptia. Hän käyttää annoksissaan luomua ja suomalaisia raaka-aineita. Raaka-ainehankinnat perustuvat myös sesonkiruoka-aineisiin, mikä takaa raaka-aineiden tuoreuden. Lue lisää Katarinan ruoka-ideologista linkin artikkelista.

Riinan tunnit ovat lempeän kannustavia. Kukaan ei aseta odotuksia eikä vaatimuksia joogallesi – paitsi sinä itse. Joka kerta voit valita, millä tavoin harjoitustasi lähestyt. Joskus on tarpeen haastaa, joskus höllätä jalkaa kaasulta. Riinan polusta joogaopettajaksi sekä hänen tavastaan opettaa voit lukea puolestaan täältä.

Tavataan puistossa!

Works